Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Asfalt Dobrogea SRL și Comprest Util SRL au un nou administrator! Adrian Șerban-Comănescu lucrează cu Iurin Pancencu

ro

07 Aug, 2023 18:00 2257 Marime text
  • Adrian Șerban-Comănescu a devenit administrator al Asfalt Dobrogea SRL și Comprest Utila SRL, alături de Iurin Pancencu.
Asfalt Dobrogea SRL și Comprest Util SRL, deținute de soția regretatului afacerist constănțean Grigore Comănescu, Vasilica Comănescu, după decesul acestuia, au un nou administrator, alături de Iurin Pancencu.
 
Adrian Șerban-Comănescu a devenit acum administrator al celor două firme, la rândul său, în urma deciziei asociaților din cele două firme datând din 26 iunie 2023.
 
Hotărârea numirii unui nou administrator pentru Asfalt Dobrogea SRL și Comprest Util SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 3448 din 2 august 2023.
 
În ce privește Asfalt Dobrogea SRL, hotărârea a fost luată de asociații Vasilica Comănescu (99%) și Iurin Pancencu (1%), Adrian Șerban-Comănescu fiind numit administrator începând cu data de 1 iulie 2023, cu puteri limitate, pentru o perioadă de 50 de ani.
 
Astfel, societatea este administrată începând cu această dată de Iurin Pancencu și Adrian Șerban-Comănescu, iar „fiecare dintre cei doi administratori poate administra singur în interesul societății, cu bună-credință, actele de administrare efectuate de oricare dintre aceștia fiind valabile“.
 
De asemenea, se precizează în actele oficiale că „pentru a evita orice neclaritate, cei doi administratori pot efectua acte de administrare unul fără celălalt, cu respectarea limitelor mandatului încredințat și dispozițiilor legale incidente“.
 
În caazul Comprest Util SRL, decizia de numire a celui de-al doilea administrator a fost luată de asociatul unic Vasilica Comănescu, mandatul lui Adrian Șerban-Comânescu fiind tot pentru 50 de ani, cu puteri limitate, cu începere de la 1 iulie 2023 și cu aceleași prevederi ca în cazul Asfalt Dobrogea SRL.
 
Numele lui Adrian Șerban-Comănescu figurează, potrivit Registrului Comerțului consultat la zi, în companiile Revers SRL Constanța și Luxury Anis SRL din Constanța.
 
Despre Asfalt Dobrogea SRL
 
Potrivit Confidas.ro, Asfalt Dobrogea a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în Constanța, pe strada Interioară 4 nr. 8, ocupându-se de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Mamaia Nord și localitatea Ovidiu.
 
Până în luna aprilie, în companie se regăsesc numele lui Grigore Comănescu (asociat cu 99%) și Iurin Pancencu (1%), ambii fiind și administratorii societății.
 
După decesul lui Grigore Comănescu, părțile sociale pe care le deținea în societate au fost preluate de soția sa, Vasilica Comănescu.
 
Acum, Asfalt Dobrogea este deținută de Vasilica Comănescu (99%) și Iurin Pancencu (1%), ultimul fiind și administratorul societății, alături de nou-numitul Adrian Șerban-Comănescu.
 
 În urma decesului soțului său, Vasilica Comănescu este asociat și în Comprest Util SRL, Somaco Construct SRL, Com Util SRL și Prefabricate Dobrogea SRL.
 
Iurin Pancencu este administrator și al Somaco Construct, Com Util, Comprest Util și Prefabricate Dobrogea.
 
Potrivit termene.ro., platformă consultată pe 7 august 2023, în 2022, Asfalt Dobrogea SRL a declarat 172 de angajați, profit peste 6,46 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 83,37 de milioane de lei.
 
Conform Confidas.ro, compania Asfalt Dobrogea SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 176.715.997,90 de lei, iar printre instituțiile publice care au contractat serviciile companiei se numără CN APM Constanța SA, Comuna Aliman, Comuna Corbu, Comuna Adamclisi, Horia, Ghindărești, precum și altele.
 
Despre Comprest Util SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 7 august 2023, Comprest Util SRL are sediul social pe strada Interioară 4, nr.8 , din Constanța, se ocupă de fabricarea betonului și este controlată de Vasilica Comănescu.
 
Comprest Util este administrată de Pancencu Iurin, din Constanța, dar și de Adrian Șerban-Comănescu.
 
În 2022, Comprest Util SRL a declarat 158 de angajați, profit peste 4,39 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 52,71 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Comprest Util SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 33.089.215,40 de lei, printre partenerii publici ai firmei regăsindu-se Academia Navală, ABADL, CN APM Constanța SA și diferite comune din județul Constanța.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Imobiliare Constanța
Certificat de urbanism pentru Comprest Util SRL. Iată ce investiție urmează


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii