Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Babadag, licitație deschisă pe 5,34 milioane de euro! Participanții trebuie să aibă cifra de afaceri anuală peste 9 milioane de euro (DOCUMENT)

ro

31 Jan, 2023 12:49 1667 Marime text
Sursa foto - Primăria Babadag
  • Printre condițiile de participare la licitația deschisă se numără și faptul că „cifra de afaceri anuala globală realizată în fiecare din ultimii trei ani (2019, 2020, 2021) trebuie să fie mai mare sau egală cu 46.000.000 lei“, sumă ce depășește 9,38 de milioane de euro, la cursul actual.
  • Atribuirea se va face prin procedura licitației deschise, ofertele putând fi depuse până la data de 6 martie 2023, ora 15.00 și urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
  • Contractul este finanțat din fonduri bugetare, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“.
Orașul Babadag, prin primărie, a depus anunțul privind organizarea licitației publice pentru contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de canalizare în oraș, contractul fiind estimat la o sumă ce depășește 5,34 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Printre condițiile de participare la licitația deschisă se numără și faptul că „cifra de afaceri anuala globală realizată în fiecare din ultimii trei ani (2019, 2020, 2021) trebuie să fie mai mare sau egală cu 46.000.000 lei“, sumă ce depășește 9,38 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Se precizează în informațiile oficiale legat de acest aspect că „pentru calculul cifrelor de afaceri exprimate în alta monedă, se va folosi cursul mediu anual comunicat de către BNR: 2019: 1 euro = 4,7452 lei, 2020: 1 euro = 4,8371 lei; 2021: 1 euro = 4,9204 lei“.
 
Anuțul de participare a fost introdus în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea se va face prin procedura licitației deschise, ofertele putând fi depuse până la data de 6 martie 2023, ora 15.00 și urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Mai clar, contractul vizează „realizarea proiectului tehnic, detalii de execuție, caiet de sarcini, liste de cantități, documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor, asistență tehnică din partea proiectantului și Execuția lucrărilor - Lucrări de execuție rețele de canalizare și branșamente aferente, oraș Babadag, județul Tulcea“.
 
Durata contractului este de 12 luni, iar atribuirea se va face în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Contractul este finanțat din fonduri bugetare, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“.
 
Persoanele cu funcții de decizie
 
Potrivit autorității contractante, „investiția cuprinde Realizarea proiectului proiect tehnic, detalii de execuție, caiet de sarcini, liste de cantități, documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/ acordurilor/ autorizațiilor și asistența tehnică din partea proiectantului pe toată durata contractului de execuție lucrări și Execuția lucrărilor, privind lucrări de execuție rețele de canalizare și branșamente aferente în Orașul Babadag“.
 
Conform datelor oficiale, „persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Georgian Caraman – Primar, Lungu Gabriela - Șef Serviciu Financiar Contabil, Gheorghe Beucan – președinte comisie evaluare; Maer Elena; Simion Cristina; Dragu Viorica; Tataru Anișoara; Stan Laura, – membri în comisia de evaluare, Băsescu Marius, Bonea Alexandru, Buzoianu Iuliana Elena, Cernea Elena, Cotoc Florentin, David Mihaela, Năstase Iordan, Preda Constantin Madalin, Preda Viorel Laurențiu, Topala Marinica, Popa Alexandru, Saragea Catalin, Stuparu Veronica, Tănase Petrică ,Toma Ionel Viorel, Ursache Iliuță – Adrian – consilieri locali“.
 
Totodată, „persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul furnizorului de servicii de achiziție în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Purdel Răzvan Mihai – Consultant achiziții publice, Bădărău Alina Maria – Consultant achiziții publice“.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de participare lansat de Primăria Orașului Babadag în SEAP, așa cum apare pe www.licitatiapublica.ro
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii