Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 12 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pegas Impex SRL se ocupă de construirea Grădiniței cu Program Prelungit nr.7 La Balon (document)

ro

19 Sep, 2016 19:55 3423 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Primăria Cernavodă a organizat o licitație pentru lucrări suplimentare pentru obiectul de investiții „Construire Grădinița cu program prelungit nr.7 La Balon”.
 
A fost depusă o ofertă, iar câștigătorul contractului, potrivit licitatiapublica.ro, este Pegas Impex SRL, care a oferit cel mai scăzut preț, pentru servicii generale ale administrațiilor publice. Valoarea la care a fost atribuit contractul este de 29.157 de lei.
 
Despre Pegas Impex SRL
 
Pegas Impex SRL este o societate comercială înființată în anul 1995, cu sediul social în Cernavodă, pe strada Castanilor. Firma are ca unic asociat și administrator pe Cristian Augustin Greavu, născut în 1967, în Cernavodă. El mai figurează ca asociat în alte două societăți: SC Yahoo Best SRL, firmă în funcțiune ce administrează Hotelul Cernavodă, și SC Inorog Construct SRL, firmă cu activitatea întreruptă temporar. SC Pegas Impex SRL are un capital social subscris de 2.300.000 lei, integral vărsat.
 
Conform Registrului Comerțului, SC Pegas Impex SRL are ca obiect de activitate „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale și lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat”.     
                                                                                                                              
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire aferent procedurii publice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii