Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Amenajare teren minibaschet, parcare auto și refacere alei carosabile în incinta CS Axiopolis Cernavodă (DOCUMENT)

ro

15 May, 2024 16:07 714 Marime text

 
  • Valoarea contractului este de peste 1,3 milioane de lei, ofertant câștigător fiind firma Pegas Impex SRL, controlată de Cristian Augustin Greavu.  
 
Municipiul Cernavodă (Primăria Cernavodă), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Lucrări de execuție în vederea realizării obiectivului de investiții Execuție lucrări în vederea realizării obiectivului de investiții «Amenajare teren minibaschet, parcare auto și refacere alei carosabile în incinta – Club Sportiv Axiopolis Cernavodă» Orașul Cernavodă, Județul Constanța“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului 16622/7 mai 2024 este de 1.357.213,68 lei, ofertant câștigător fiind firma Pegas Impex SRL.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, valoare estimată a lucrărilor este de 1.833.889,84 lei fără TVA, sumă care e formată din:
 
- cheltuieli pentru investiția de bază - 1.815.732,51 lei fără TVA;
 
- organizarea de șantier - 18.157,33 lei fără TVA.
 
Despre Pegas Impex SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 15 mai 2024, firma Pegas Impex SRL a fost înființată în anul 1995, adresa sediului social este la Cernavodă, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat“.

Asociat unic în Pegas Impex SRL este Cristian Augustin Greavu, care deține și calitatea de administrator. Acesta mai apare în Yahoo Best SRL.  

În 2023, Pegas Impex SRL a avut o cifră de afaceri de 3.226.988 lei, un profit de 191.135 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 11.

Platforma termene.ro informează că Pegas Impex SRL are în jur de 250 de contracte câștigate - achiziții directe și 32 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 14 mai 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: Facebook (Axiopolis Cernavodă)
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
Spații verzi și locuri de joacă modernizate la Cernavodă. Cine execută contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii