Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Pegas Impex SRL și Atlas Sport SRL se vor ocupa de modernizarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă din Cernavodă (DOCUMENT)

ro

26 Jul, 2023 18:00 1116 Marime text
  • Pegas Impex SRL Constanța și Atlas Sport SRL din Mureș și-au adjudecat contractele de la Primăria Cernavodă privind modernizarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă din oraș.
  • În Secțiunea Document, poate fi consultat anunțul de atribuire de la Cernavodă.
Pegas Impex SRL Constanța și Atlas Sport SRL din Mureș și-au adjudecat contractele de la Primăria Cernavodă privind modernizarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă din oraș.
 
Informațiile privind atribuirea contractelor au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, contractul fiind împărțit pe loturi.
 
Pegas Impex SRL și-a adjudecat Lotul 2 și Lotul 3, care vizează străzile 24 Ianuarie, Mircea Eliade, George Călinescu și Nicolae Iorga, cu o valoare totală a contractului de 1.477.757,98 de lei fără TVA.
 
Atlas Sport SRL și-a adjudecat Lotul 1, cu lucrările de pe strada Medgidiei, valoarea totală a contractului fiind de 392.147,6 lei fără TVA.
 
Despre Pegas Impex
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 26 iulie 2023, Pegas Impex SRL a fost înființată în 1995 și are sediul social în Cernavodă, pe strada Castanilor nr. 1, având ca obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru în Cernavodă și, la începutul lunii, și-a adjudecat contractul privind parcarea pentru autocamioane, tot în Cernavodă.
 
Asociat unic și administrator este Cristian Augustin Greavu, care figurează și în Yahoo Best (asociat 60%, administrator, firmă care are, de asemenea, contracte publice încheiate la Cernavodă, dar și în județ, cifra de afaceri fiind 846.227 de lei și numărul angajaților fiind 14), dar și în Inorog Construct (asociat 80%) – în prezent, radiată.
 
În 2022, Pegas Impex SRL a declarat 12 angajați, profit peste 270.000 de lei și cifra de afaceri peste 3,1 milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Pegas Impex SRL a încheiat 199 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 25.547.292,74 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără comunele constănțene Pecineaga, Saligny, Topalu, Consiliul Județean Constanța, Municipiul Medgidia, dar și Primăria Cernavodă, SC Utilități Publice Cernavodă SRL, dar și Școala Gimnazială nr. 1 Cernavodă, precum și altele.
 
Despre Atlas Sport SRL
 
Numele companiei Atlas Sport este cunoscut în Constanța prin prisma contractului desfășurat la Complexul Sportiv Gheorghe Hagi.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 26 iulie 2023, Atlas Sport SRL a fost înființată în anul 2013, are sediul social în Târgu Mureș, pe strada Voinicenilor, nr. 62 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator al societății este Emanuel Toma, al cărui nume se regăsește și în companiile Atlas Performant Construct SRL, Atlas Medical SRL și Atlas Company SRL, toate din Târgu Mureș.
 
În 2022, Atlas Sport SRL a declarat 75 de angajați, profit peste 3,06 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 30,87 de milioane de lei.
 
Firma are un punct de lucru în localitatea Recea, județul Mureș.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Atlas Sport SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 125.943.111,20 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această companie, în afară de cele din Constanța deja menționate, se mai numără Administrația Domeniului Public Alexandria, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Mureș, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Tulcea, Asociația Club Sportiv Atletico Junior Bacău, dar și altele.
 
În Secțiunea Document, poate fi consultat anunțul de atribuire de la Cernavodă.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Orașul Cernavodă va avea o parcare pentru autocamioane, în zona Dane Agabaritice CNE! Iată cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii