Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piață agroalimentară de pește în comuna Pecineaga. Contractul de execuție, adjudecat de Pegas Impex SRL (document)

ro

24 Mar, 2020 00:00 3940 Marime text

Contractul privind proiectarea și execuția pieței agroalimentare de pește a fost atribuit de Primăria Pecineaga societății Pegas Impex SRL.

Obiectivul general al contractului presupune prestarea serviciilor de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului, detalii de execuție și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Piața Agroalimentară de Pește“. Prin “proiectare” se înțelege prestarea următoarelor servicii: elaborare proiect tehnic (PAC, PAD, POE, PTE, DDE si Caiete sarcini), documentații necesare pentru obținerea acordurilor, avizelor și autorizațiilor aferente obiectivului de investiții, asistență tehnică din partea proiectantului.
Pe acest teren se dorește construirea unei piețe agroalimentare de pește, amenajarea și împrejmuirea terenului, realizarea de parcări, accese, platforme, spații verzi. De asemenea, prin prezentul proiect se urmărește și reabilitarea drumului de acces către terenul studiat, respectiv Strada Toporașului, pentru a facilita accesul la investiția propusă.


Conform solicitării beneficiarului, clădirea propusă va avea următoarele suprafețe: piață agroalimentară de pește va avea o suprafață construită de 344 mp și o suprafață desfășurată de 344mp, un regim de înălțime de Parter. Înălțimea maximă a clădirii propuse va fi maxim de 5.90 metri. Potrivit licitatiapublica.ro, contractul nr. 1563 / 16-03-2020 are o valoare de 801.550 lei.
 

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele ce dețin funcții de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la finalizarea procedurii de atribuire sunt: Niculae Stan - primar; Marian Makkai - viceprimar; Maria Istrate - secretar; Florentina Martin - responsabil achiziții; Elena Anton – Compartimentul Financiar - Contabil/ responsabil viză CFP; Petrică Bernianu - consilier local; Liviu Bocai - consilier local; Costel Broască - consilier local; Petru Mihai Crăciun - consilier local; Anisim Liferie - consilier local; Constantin Mardare - consilier local; Gheorghe Paraschiv - consilier local; Cristian Stoian - consilier local; Florin Toporau - consilier local; Ion Toporau - consilier local; Gheorghe Trifan - consilier local; Stela Tudor - consiler local.
 

Despre Pegas Impex SRL

Societatea a fost înființată la data de 1995 și are sediul social în orașul Cernavodă. Capitalul social este de 2.300.000 de lei, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei. Administrator și asociat unic este Cristian Augustin Greavu. Conform Registrului Comerțului, în anul 2015, cifra de afaceri a firmei a fost de 4.893.607 lei, numărul de angajați - 27, iar profitul - 44.462 de lei. În 2016, numărul de angajați a fost de 26, cifra de afaceri a scăzut la 3.164.727 de lei, profitul fiind de 511.236 de lei. Pentru anul 2017, au fost raportați 27 de salariați, profitul fiind de 41.803 lei, iar cifră de afaceri, de 1.937.169 de lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

Ce firmă se va ocupa de reabilitarea Grădiniței nr. 3 din Cernavodă (document)

Centru medical în Saligny. Primăria a anunțat ce firmă va executa lucrările de construcție (document)

Un nou contract a fost atribuit către Pegas Impex SRL de către Primăria Cernavodă (document)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii