Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:10 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Moşneni face curăţenie în parcurile de distracţie din Constanţa (document)

ro

28 May, 2017 21:09 3560 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa a atribuit recent un contract de Servicii de amenajare şi întreţinere spaţii verzi. Potrivit licitatiapublica.ro, serviciile de amenajare şi întreţinere a spaţiilor verzi vor fi prestate în parcurile de distracţii aflate în administrarea R.A.E.D.P.P. Constanţa. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, iar din cele două oferte primite a fost declarată câştigătoare cea venită din partea societăţii Lavandula Aqua SRL cu sediul social la Ferma 7 Moşneni, judeţul Constanţa. Valoarea contractului este de 173.940,61 lei.

Despre Lavandula Aqua SRL

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, inteogat la data de 27 mai 2017, societatea cu sediul sociel în sat Moşneni, comuna 23 August, Ferma nr. 7, judeţul Constanţa are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, divizat în 20 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Unic asociat în cadrul firmei este Adina Elena Şova care deţine şi funcţia de administrator. Domeniul de activitate al societăţii îl reprezintă spălarea şi curăţarea (uscată) articolelor textile şi a produselor din blană.

Potrivit Ministerului de Finanţe, societatea Lavandula Aqua SRL a raportat pentru anul 2015 o cifră de afaceri netă de 238.670 de lei, un profit de 143.406 de lei şi un singur salariat.

În secţiunea Document puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii