Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București va asigura paza Șantierului Naval din Mangalia! (DOCUMENT)

ro

04 Aug, 2022 14:15 1816 Marime text

 
  • Contractul a fost atribuit prin procedura simplificată societății comerciale Sgpi Security Force SRL, din București.
  • Potrivit Confidas.ro, Sgpi Security Force SRL a fost fondată în anul 2008 și se ocupă de activităţi de protecţie şi gardă.
 
Santierul Naval Mangalia SA cumpără servicii de pază!

Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede asigurarea pazei obiectivului și bunurilor materiale precum și protecție umană a Șantierului Naval Mangalia SA, cu un dispozitiv compus din: un post de pază permanent, fix la Punctul de Control al societătii Santierul Naval Mangalia SA, asigurat de patru agenți al firmei de pază în program de lucru 24/72 ore și un un post de pază mobil în incinta societății asigurat de trei agenți ai firmei de pază în afara programului de lucru și în zilele libere și sărbători legale în program de lucru 16/56 ore.
 
Valoarea totală a contractului este de 242.917,92 de lei. 
 
Șantierul Naval Mangalia SA pe pierdere fiannciară
 
Santierul Naval Mangalia este organizat în societate pe acțiuni din anul 2001, iar acționar unic este statul român prin Minsterul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.
 
Consiliul de administrație al șantierului numit pe 21 aprilie a.c  și al cărui mandat expiră pe 21 august este format din Mihail Banceanu, Victor Vlad  Cazan și Cirprian Luigio Juncu.
 
Directorul general este Dan Oprea, al cărui mandat încetează pe 12 august.
 
Situația financiară a Santierului Naval Mangalia SA, după ce în 2019 și 2020 a avut profit de 15.210.720.lei, în anul 2021 are pierderi de 170.261 lei.
 
Contractul, nr. 542 din 28 martie 2022, a fost atribuit prin procedura simplificată societății comerciale Sgpi Security Force SRL, din București.
 
Potrivit Confidas.ro, Sgpi Security Force SRL a fost fondată în anul 2008 și se ocupă de activităţi de protecţie şi gardă.
 
Cu un număr impresionant de angajați, peste 1000, Sgpi Security Force SRL a declarat pentru anul trecut o cifră de afaceri de 27.726.782 de lei, în timp ce cheltuielile au fost de 32.628.884 de lei. Profitul net declarat a fost de 291.208 de lei.
 
Sgpi Security Force SRL este controlată de Marin Gabriel Mirel.
 
Compania Sgpi Security Force SRL a încheiat 363 contracte de achiziții publice in valoare totală de 296.781.522,53 lei, iar printre autoritățile contractante se află Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța, Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, Palatul Copiilor din Constanța și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
 
Acesta mai apare în alte cinci firme, respectiv: MGS Magistral Construct SRL, Legion Company Services SRL, Zircos Protect SRL, Silva Com Import Export SRL și MGS Constructii SRL
 
Marin Gabriel Mirel a mai apărut și în Romanian Shooting Club SRLși în MGS Sistem Security SRL, ambele fiind radiate.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
O firmă din București a primit contractul pentru pază la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța (document)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii