Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA consultă piața legat de un contract pentru CNE Cernavodă

ro

03 Oct, 2020 00:00 3241 Marime text
  • Este vorba despre achiziția având ca obiect „etanșare la inundații/abur a penetrațiilor din Sala Mașini U1/U2, conform cerințelor rezultate din analizele de securitate nucleară“.
  • Data limită pentru transmiterea propunerilor este 15 octombrie 2020, urmând ca ziua de 16 octombrie 2020 să fie data limită pentru consultare.
În Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice a fost afișat recent un anunț potrivit căruia societatea națională Nuclearelectrica SA dorește să consulte piața cu privire la un contract ce se va derula la CNE Cernavodă.
Mai exact, este vorba despre achiziția având ca obiect „etanșare la inundații/abur a penetrațiilor din Sala Mașini U1/U2, conform cerințelor rezultate din analizele de securitate nucleară“.
Conform sursei citate, aspectele supuse consultării sunt legate de „identificarea unor furnizori potențiali competitivi“ și, respectiv, „care este gama de preț în condiții de livrare în DDP Cernavodă (fără TVA), ținând cont de solicitările tehnice“.
Data limită pentru transmiterea propunerilor este 15 octombrie 2020, urmând ca ziua de 16 octombrie 2020 să fie data limită pentru consultare.
„Vă rugăm să precizați în mesajul dumneavoastră informațiile confidențiale, clasificate sau protejate de un drept de proprietate intelectuală, potrivit legii“, se mai arată în anunțul Nuclearelectrica.
De asemenea, întrebări și eventuale solicitări de clarificări se pot transmite doar pe email, iar propunerile bugetare pot fi transmise la adresele de email ioana.balu@cne.ro, andrei.cotoban@cne.ro.
 
Citește și:

Detector de temperatură de circa 8.000 de euro, în dotarea CNE Cernavodă (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii