Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:14 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mol România Petroleum Products SRL va furnizara motorină pentru Electrocentrale Constanța SA (document)

ro

20 Sep, 2016 14:19 1583 Marime text


 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Electrocentrale Constanța SA a organizat o licitație pentru „Achiziția de carburanți necesari pentru funcționarea atât a mijloacelor auto, cât și a utilajelor, aflate în dotarea Electrocentralei Constanța SA”.
 
Au fost depuse trei oferte, iar câștigătorul contractului, potrivit licitatiapublica.ro, este Mol România Petroleum Products SRL, care a oferit prețul cel mai scăzut, pentru „furnizarea motorină”. Valoarea la care a fost atribuit contractul este de 140.620 de lei.

Despre Mol România Petroleum Products SRL

Mol România Petroleum Products SRL, societate cu răspundere limitată, a fost înmatriculată în anul 2000 și are sediul în Cluj-Napoca, bulevardul 21 Decembrie. Societatea are un capital de 242.154.900 de lei, integral vărsat. Asociatul juridic unic al firmei este Mol Hungarian Oil & Gas Public Limited Company, cu aport vărsat total de 242.154.900 de lei. Persoană împuternicită este Kinga Agnes Daradics, director executiv și administrator, născută pe 24 decembrie 1980, în Miercurea Ciuc.
 
Potrivit vrajitorul.eu, societatea a raportat la la finalul anului 2015, o cifră de afaceri de 4.421.926.935 de lei, cu un profit net de 72.111.545 de lei și un număr mediu de 201 de salariați. Mol România Petroleum Products SRL mai înregistrează și datorii de 392.513.795 de lei.
 
Mol România Petroleum Products SRL are ca domeniu de activitate „Comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate”.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire aferent procedurii publice.

Sursă foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii