Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mas Publishing & Partners SRL elaborează două documentații pentru Primăria Contanța. Contractele au fost atribuite direct (DOCUMENTE)

ro

06 Jul, 2023 00:00 1209 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit direct două contracte societății Mas Publishing & Partners SRL din Constanța
  • Este vorba despre elaborare documentații și servicii de proiectare pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor Grădiniței cu program prelungit nr.45, respectiv școlii nr.24 Ion Jalea din Constanța
  • Contractele au o valoare totală de 530.000 lei fără TVA
  • Asociaţii firmei sunt persoanele fizice Mihai Stebingăr și Aurora Tarău și persoana juridică Bauzone SRL
  • Mas Publishing & Partners SRL din Constanța mai figurează cu alte două contracte din achiziții publice, dintre care unul încheiat în 2018 cu Primăria Medgidia
  • Cifra de afaceri a companiei a fost de 4,202 lei în anul 2022, cu un profit de -345,439 lei și un singur angajat
  • Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 98.31%, potrivit www.termene.ro
 
 
Primăria Constanța a atribuit direct două contracte societății Mas Publishing & Partners SRL din Constanța.

Primul contract vizează serviciul de elaborare documentație tehnico-economică – servicii de proiectare pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice (PAC, POE, PT.DE) aferentă obiectivului de investiții «Creșterea eficienței energetice a imobilului Grădinița cu program prelungit nr.45», contract în valoare de 265.000 lei fără TVA.

Cel de-al doilea contract, cuprinde servicii de proiectare pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice (PAC, POE, PT.DE) aferentă obiectivului de investiții aferentă obiectivului de investiții ”Creşterea eficienţei energetice a imobilului Şcoala Gimnazială nr.24 Ion Jalea, Constanța” și este estimat tot la 265.000 lei fără TVA.
 
Despre Mas Publishing & Partners SRL

Înmatriculată în anul 2013, firma are sediul social în municipiul Constanţa pe strada Laic Vodă, Nr. 21 şi provine din schimbarea sediului în alt judeţ.

Din 2021 are și un punct de lucru pe strada Theodor Burada, nr. 38A, din Constanța.

Asociaţii firmei sunt persoanele fizice sunt: Mihai Stebingăr și Aurora Tarău și persoana juridică Bauzone SRL cu sediul social în Bihor unde asociați sunt Irina și Adrian- George Poinar.

Mihai Stebingăr este administratorul firmei care desfăşoară activităţi de arhitectură. Acesta mai figurează și în Sas Home Concept SRL.
Asociata sa, Aurora Tarău mai apare ca asociat/administrator și în Boropo SRL, Perfect Stil SRL, Taramadalex SRL, Vulcan Power SRL și Adrimad Project SRL.

Mas Publishing & Partners SRL din Constanța mai figurează cu alte două contracte din achiziții publice, dintre care unul încheiat în 2018 cu Primăria Medgidia.

Cifra de afaceri a companiei a fost de 4,202 lei în anul 2022, cu un profit de -345,439 lei și un singur angajat.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 98.31%, potrivit www.termene.ro.

Vă reamintim, în 2018, Mas Publishing & Partners SRL a solicitat şi a obţinut, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 1659, în vederea construirii unui imobil de şase etaje.
 
Actul a fost eliberat pentru „Construire incubator de afaceri D+P+Mez+6e cu denumirea de «Mast 711», amplasare reclamă luminoasă şi totem, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Investiţia urma să fie realizată de SC Mas Publishing & Partners SRL şi SC Topocad Serv SRL, la o adresă nespecificată.
 
La acea vreme, în Mas Publishing & Partners SRL asociați și administratori erau Mihai Stebingăr şi Felicia Stebingăr.
 
Felicia Stebingăr și controlează și Masstudio SRL o societate, care a elaborate mai multe PUZ-uri și PUD-uri la nivelul municipiului Constanța.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Constănţenii, invitaţi la dezbaterea publică pentru PUZ-ul iniţiat de Mas Publishing & Partners SRL. Ce şi-a propus investitorul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii