Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Primăria Sulina achiziționează facilități de acostare, pentru canalul din vecinătatea plajei (DOCUMENT)

ro

08 Aug, 2023 14:20 1168 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este firma Qwerty Development Macada - M SRL, controlată de Marian Cătălin Stănciulescu.
 
Orașul Sulina (Primăria Sulina), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Facilități de acostare în orașul Sulina, zona canal pod plaja Sulina“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Data contractului este 10 iulie 2023. Ofertant câștigător este firma Qwerty Development Macada - M SRL, contractul având valoarea de 999.995 lei.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, În cadrul acestui proiect, Primăria orașului Sulina a propus achiziționarea unor facilități de acostare, care vor fi amplasate pe canalul din imediata vecinătate a plajei orașului Sulina.
 
Despre Qwerty Development Macada - M SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 8 august 2023, firma Qwerty Development Macada – M SRL a fost înființată în anul 2017, adresa sediului social este la București, iar activitatea principală este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
În Qwerty Development Macada - M SRL asociat unic este Marian Cătălin Stănciulescu, cel care îndeplinește și calitatea de administrator.
 
În 2022, Qwerty Development Macada - M SRL a avut o cifră de afaceri de 3.916.866 lei, o pierdere de 2.566.583 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 26.
 
Platforma termene.ro informează că Qwerty Development Macada - M SRL mai are cinci contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Sistem informatic pentru primăria din Sulina. Aconnect Smart Software mai câștigă un contract în județul Tulcea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii