Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sistem informatic pentru primăria din Sulina. Aconnect Smart Software mai câștigă un contract în județul Tulcea (DOCUMENT)

ro

25 Apr, 2023 00:00 1607 Marime text
  • Aconnect Smart Software SRL a fost înființată în anul 2020. Recent și-a mutat sediul social în București, initial a funcționat în Timișoara
  • Compania prestează activități de realizare a softului la comandă (software orientat client)
  • Potrivit www.termene.ro, în anul fiscal 2021, Aconnect Smart Software SRL a avut o cifră de afaceri în valoare de 165.248 de lei, un profit net de 156.310 lei și nu a raportat niciun angajat
  • Asociați companiei sunt: George-Daniel Anghel, Gabriel Al-Baba și Elena Florea. Primii doi au și calitatea de administratori
  • Contractul cu Primăria orașului Sulina are o valoare de 1.300.000 lei fără TVA
 

 
Primăria orașului Sulina a atribuit societății Aconnect Smart Software un contract care dezvoltarea și implementarea unui sistem informatic pentru optimizarea procedurilor și fruxurilor de lucru în cadrul instituției.

Valoarea contractului este de 1.300.000 lei fără TVA.
 
Despre Aconnect Smart Software
 
Aconnect Smart Software SRL a fost înființată în anul 2020. Recent și-a mutat sediul social în București, initial a funcționat în Timișoara.
Compania prestează activități de realizare a softului la comandă (software orientat client).

Potrivit www.termene.ro, în anul fiscal 2021, Aconnect Smart Software SRL a avut o cifră de afaceri în valoare de 165.248 de lei, un profit net de 156.310 lei și nu a raportat niciun angajat.

Asociați companiei sunt: George-Daniel Anghel, Gabriel Al-Baba și Elena Florea. Primii doi au și calitatea de administratori.

Potrivit www.confidas.ro, Gabriel Al-Baba mai figurează și în firmele: Aconnect International Software SRL, Aconnect RPA Solutions SRL, Distribution Net System SRL și Netlink International SRL.

Potrivit www.confidas.ro , firma mai figurează cu alte trei contracte din achiziții publice în valoare de 98.000 lei.

Aconnect Smart Software SRL a mai derulat contracte cu primăriile Grindu, Beștepe dar și cu Consiliul Județean Tulcea.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „documente” puteți consulta anunțul de atribuire.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Tulcea Contract de două milioane de lei încheiat cu o firmă din Timișoara (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii