Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Sulina, județul Tulcea, reabilitează Liceul Teoretic și Școala generală din oraș

ro

12 Jun, 2021 17:34 4812 Marime text
  • Primăria Sulina a încheiat un contract de execuție lucrări.
Primăria Orașului Sulina, județul Tulcea, a atribuit, la data de 7 iunie 2021, un contract de reabilitare, modernizare și dotări Liceul Teoretic „Jean Bart” și Școala generală.

Societatea care se va ocupa cu execuția lucrărilor este Sercons & Contractor SRL cu sediul în Sulina.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului este de 3.469.957,49 lei, fără TVA.

Descrierea contractului

Valoarea estimată a lucrării este de 3.941.795,30 lei lei fără TVA după cum urmează:
- amenajarea terenului = 253.123,30 lei
- cheltuieli pentru asigurarea utilitatilor necesare obiectivului de investitii = 21.980,10 lei
- conexe = 109.013,10 lei
- probe tehnologice si teste = 5.000 lei
- constructii si instalatii = 2.839.963,30 lei
- lucrari de constructii si instalatii aferente organizarii de santier = 65.782,00
- cheltuieli conexe organizarii de santier = 16.445,50
- montaj utilaje, echipamente tehnologice si functionale = 57.317,10 lei
- utilaje, echipamente tehnologice si functionale care necesita montaj = 573.170,90 lei

Dotarile nu fac obiectul prezentei proceduri de achiziție publică.

Valoarea supusa achizitiei nu include cheltuielile diverse si neprevazute. ”Diverse și neprevazute” reprezinta cheltuieli incluse în structura devizului general al obiectivului de investitii, potrivit HG nr. 907/2016, iar utilizarea sumelor aferente acestora se va realiza în functie de necesitati, prin încheierea unui act aditional la contractul initial, cu respectarea prevederilor CAPITOLULUI V - Executarea contractului de achizitie publica/acordului-cadru, SECTIUNEA a 2-a - Modificarea contractului de achizitie publica/acordului-cadru, din Legea nr. 98/2016, unde sunt precizate conditiile in care un contract de achizitie publica poate fi modificat fara derularea altei proceduri de atribuire.

Numărul de zile până la care autoritatea contractantă răspunde la clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 10 zile.

Persoane cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Dan NICOLCENCO - Primar, Camelia IONIȚĂ - Secretar general, Speranța EPIFANOV - șef serviciu BFCIT, Silviu GHEORGHE- consilier achizitii publice, Ana-Maria SIMIONOV-membru comisia de evaluare, Amalia-Ida SAFCENCO-membru comisia de evaluare, Ela-Raluca HALCHIN - membru de rezerva comisia de evaluare Consilieri locali : Valentin LAVRIC, Alexandru ARMENAU, Valentin DUNAEV, Lacramioara CUTOV, Aurel DIMITRIU, Tudor HUBATI, Andreea Lavinia ALBU, Laurentiu PRAZ, Nicolae RADUS, Adrian-Constantin IVAN, Danut SIPATCHIN, Victoria COZMA, Adrian BACIU.

Despre societatea câștigătoare

Societatea Sercons & Contractor SRL a fost înființată în anul 2018, în Sulina, județul Tulcea și are ca domeniu de activitate lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 1.278.285 lei, un profit net de 162.414 lei ți un număr mediu de 11 salariați.

Unic asociat și administrator al societății este Sergiu Niță. Acesta mai este asociat și în firmele Basnav Tur SRL și Mercury Medical Center SRL

Compania Sercons & Contractor SRL a încheiat 23 contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.405.728,35 lei. Printre autoritățile contractante se află Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea, Consiliul Local Pecineaga sau Spitalul Județean Tulcea.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii