Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Contract de peste două milioane de euro încheiat de Primăria Sulina cu două firme din afara județului (DOCUMENT)

ro

11 Jan, 2024 15:25 2058 Marime text


Primăria Sulina, județul Tulcea, Munteanu Construct și Maxagro Center SRL au bătut palma pentru un contract de 11.128.498,06 lei fără TVA, echivalentul a peste două milioane de euro la cursul actual.
 
Obiectul contractului este execuție lucrări pentru obiectivul de investiție „Modernizare strada IV-a, mal drept, oraș Sulina, județul Tulcea”.
 
Descrierea succintă
 
Scopul achiziției este execuția lucrărilor de construcții în vederea realizării obiectivului: „MODERNIZARE STRADA IV-A, MAL DREPT ORAȘ SULINA, JUDEȚUL TULCEA”, în deplină concordanță cu situația actuală a drumurilor și cu reglementările legale în vigoare, întocmite în baza PT-ului pus la dispoziție de Autoritatea Contractantă și întocmit de către proiectantul de specialitate. Durata contractului este de 22 de luni pentru execuția lucrărilor. Perioada minimă de garanție a lucrărilor (notificare a defectelor) este de minim 36 luni.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Primăria Sulina, Munteanu Construct și Maxagro Center SRL au încheiat contractul la data de 9 ianuarie 2024. Rezultatul final a fost publicat în SEAP la aceeași dată.
 
Despre Munteanu Construct
 
Potrivit termene.ro, firma are sediul în Bicaz, județul Neamț, pe strada Păltiniș nr. 4C. Obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Firma a fost fondată în anul 2006.
 
Munteanu Construct SRL este deținută de Adrian Dumitru Munteanu și de Vasile – Viorel Munteanu.
 
Ei sunt și administratorii.
 
Conform termene.ro, Vasile – Viorel Munteanu figurează și în Burgerangusdeluxe SRL.
 
Munteanu Construct SRL a mai obținut un contract de achiziție publică cu Primrăia Tarcău.
 
Termene.ro arată că în 2022 firma a raportat o cifră de afaceri de peste 32 de milioane de lei, un profit de peste un milion de lei și 146 de angajați.
 
Despre Maxagro Center SRL
 
Termene.ro arată că Maxagro Center SRL funcționează din anul 2009, obiectul de activitate este „lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor” și are sediul în Gătaia, județul Timiș, pe strada Carpați nr. 70.
 
În 2022, Maxagro Center SRL a înregistrat o cifră de afaceri de peste 65 de milioane de lei, un profit de peste 10 milioane de lei și 130 de salariați.
 
Elisabeta Zifceak figurează ca asociat unic în firmă, iar Ianco Zifceak apare ca administrator.
 
Conform sursei citate, Elisabeta Zifceak este prezentă și în Maxagro Lact SRL, Limat Beton SRL, Tranzitaria SRL (radiată) și Mexx Day SRL (radiată).
 
Ianco Zifceak apare în Primargo – Banat Cooperativă Agricolă, Greenero System SRL, Gulf Atlantic SRL RO SRL, Build Trade Serv SRL (radiată), Zifceak Ianco Persoană Fizică Autorizată (radiată), BBC Group SRL (radiată), MDA Garden SRL (radiată), Mexx Day SRL (radiată) și Mex Agro Center SRL (radiată).
 
Maxagro Center SRL a câștigat 42 de licitații publice.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Tulcea Sercons&Contractor SRL din Sulina va construi dispensarul uman din Mila 23. Contract cu Primăria Crișan (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii