Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Primăria Murighiol, contract cu firma președintelui CJ Tulcea, Horia Constantinescu, pentru sistemul de canalizare. Cu ce firme va lucra Condor SRL (DOCUMENT)

ro

13 Nov, 2023 17:00 1377 Marime text
Primăria Comunei Murighiol - sursa foto: Facebook.com - Comuna Murgihiol
  • Condor SRL, alături de Tehno-Edil AMF SRL, cu subcontractorii Arhinspired Studio SRL și Baciu SRL se vor ocupa de lucrările de canalizare din Dunavățu de Sus și Dunavățu de Jos.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Primăria Comunei Murighiol, din județul Tulcea, a atribuit companiilor Condor SRL Babadag și Tehno-Edil AMF SRL București contractul pentru lucrările la sistemul de canalizare din Dunavățu de Sus și, respectiv, Dunavățu de Jos, din comună.
 
Condor SRL este deținută de Horia Constantinescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, iar în ultimul an a mai semnat contracte similare și cu Primăria Jurilovca, dar și cu Primăria Horia.
 
În ce privește contractul de la Murighiol, cele două societăți vor lucra alături de subcontractorul Arhinspired Studio SRL Focșani, care se va ocupa de verificarea tehnică a documentelor de proiectare, dar și de Baciu SRL, care se va ocupa de executarea tuturor instalațiilor electrice.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse cinci oferte pentru contract.
 
Denumirea achiziției este „Proiectare si executie «Înfiinţare sistem de canalizare în satele Dunavăţu de Sus şi Dunavăţu de Jos, comuna Murighiol, judeţul Tulcea»“.
 
Valoarea totală a contractului este de 20.510.163,58 de lei fără TVA, inițial, achiziția fiind estimată la 20.625.069,64 de lei fără TVA.
 
Despre Condor SRL
 
Așa cum am precizat anterior, Condor SRL, alături de alte societăți, au semnat contracte similare cu Primăria Jurilovca, dar și cu Primăria Horia.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 13 noiembrie 2023, asociat unic al firmei este Horia Teodorescu (președintele Consiliului Județean Tulcea), iar administratorul este Robert Marian Berbecel.
 
Registrul Comerțului consultat la zi arată că Horia Teodorescu figurează și în Gazoteh SA din București, iar în trecut figura și în T.LC. SRL, Speed Transport SRL și Condcern SRL, toate din județul Tulcea, în prezent radiate.
 
Robert Marian Berbecel mai figurează, potrivit termene.ro, și în Infrabild SRL Tulcea și Dunce Trade SRL București.
 
În 2022, Condor SRL a declarat 48 de angajați, profit peste 230.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 20,90 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Condor SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 62.921.546,42 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Compania Națională de Investiții, Comuna Baia, Comuna Chișcani, Comuna Gălbinași, Comuna Izvoarele, dar și altele.
 
Despre Tehno-Edil AMF SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 13 noiembrie 2023, Tehno-Edil AMF SRL a fost înființată în anul 2016 și are sediul social în București, Sectorul 3, Bulevardul Theodor Pallady nr. 21, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Tehno-Edil AMF are un punct de lucru în Focșani.
 
Asociat unic figurează Valerica Mirela Crudu, care și administrează firma.
 
În 2022, societatea a declarat șapte angajați, profit peste 1,33 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 2,83 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Tehno-Edil AMF SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 10.098.317,58 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Comuna Baia, Comuna Bilciurești, Comuna Boldur, Comuna Carcaliu, Comuna Cerna, dar și altele.
 
Despre subcontractorul Arhinspired Studio SRL
 
Arhinspired Studio SRL este subcontractor și la lucrările privind branșamentele de apă din comuna Baia, dar și la lucrările din comuna Horia .
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 13 noiembrie 2023, Arhinspired Studio SRL a fost înființată în 2013 și are sediul social în Focșani, pe bulevardul Brăilei, nr. 125, ocupându-se de activități de arhitectură.
 
Asociați figurează Cătălin Eugen Marin și Andreea Cristina Prunache Marin, ambii fiind și administratori, iar numele Andreei Cristina Prunache Marin legându-se și de Omnistudio SRL (radiată, conform Registrului Comerțului).
 
În 2022, societatea Arhinspired Studio a declarat trei angajați, profit peste 60.000 de lei și cifra de afaceri a ajuns la aproape 650.000 de lei.
 
Conform sursei citate, firma figurează cu 23 de contracte publice, printre autoritățile contractante numărându-se Comuna Paltin, Comuna Vizantea-Livezi, Comuna Tâmboești, Comuna Pufești, dar și altele.
 
Despre Baciu SRL
 
În vara 2023, Baciu SRL și-a adjudecat alături de o altă societate contractul vizând iluminatul public în comuna tulceană Crișan.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 13 noiembrie 2023, Baciu SRL a fost înființată în 1994, are sediul social în Tulcea, pe strada Livezilor, nr. 38 și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Firma are un punct de lucru pe strada Podgoriilor, nr. 16 și este deținută și administrată de Adrian Baciu, al cărui nume figurează și în Baciu Energy SRL Tulcea.
 
Conform termene.ro, Baciu SRL figurează cu 29 de achiziții directe (Grădinița PP Nr. 18 Tulcea, Comuna Jurilovca, Spitalul Județean de Urgență Tulcea printre autoritățile contractante) și 35 de contracte publice (E-Distribuție Muntenia SA și Primăria Crișan printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Baciu SRL a declarat 19 angajați, profit peste 250.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 8,08 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Consiliul Județean Tulcea achiziționează echipamente IT (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii