Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înființare canalizare în sat Vișina Condor SRL, firma președintelui CJ Tulcea, Horia Teodorescu, printre câștigătoarele unei licitații la Jurilovca (DOCUMENT)

ro

14 Jan, 2023 16:21 2614 Marime text
  • Compania Condor SRL are sediul social în Babadag, a fost fondată în anul 1992, se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, iar asociatul unic este președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.
  • Celelalte firme câștigătoare sunt SC General Instal Com și Tehno-Edil Amf SRL.
  • General Instal Com SRL are sediul social în Babadag, a fost fondată în 2004, se ocupă de lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide și este controlată de Paul Daniel Gheorghe, iar administrator este, potrivit Confidas.ro, Marian Trofin. Compania General Instal Com SRL a încheiat 592 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 5.016.916,81 de lei.
  • Tehno-Edil Amf are sediul social în Bucureşti, a fost fondată în 2016 și se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
  • Asociat unic este, potrivit Confidas.ro, Valerica-Mirela Crudu, în timp ce administratori sunt Rusen Florin și Valerica-Mirela Crudu.
  • Compania Tehno-Edil Amf SRL a încheiat 76 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 10.098.317,58 de lei.



Intro
Comuna Jurilovca (Consiliul Local Jurilovca) achiziționează servicii de proiectare și execuție ,,Înființare canalizare în sat Vișina, comuna Jurilovca, județul Tulcea“!


Potrivit licitatiapublica.ro, contractul, în valoare de 8.777.495,93 de lei, a fost atribuit companiilor General Instal Com, Condor SRL și Tehno-Edil Amf SRL.


Compania Condor SRL are sediul social în Babadag, a fost fondată în anul 1992, se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.


Potrivit Registrului Comerțului, acesta fiind consultat la data de 13 ianuarie 2023, asociatul unic al firmei este președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.


Pentru anul 2021, compania a raportat un profit net de 781.673 de lei.

Tot potrivit RECOM, Robert-Marian Berbecel figurează ca administrator.


Potrivit Confidas.ro, compania Condor SRL (cu cinci puncte de lucru în județul Tulcea) a încheiat (în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013) 16 contracte de achiziții publice în valoare totală de 62.921.546,42 de lei.


Potrivit Confidas.ro, platformă consultată tot la data de 13 ianuarie 2023, Horia Teodorescu apare în Condor SRL și în Gazoteh SA, iar în trecut a figurat în T.L.C. SRL, Speed Transport SRL și în Condcern SRL, radiate.


Robert-Marian Berbecel apare în Infrabild SRL, Dunce Trade SRL, Condor SRL și în Mega Group SRL (faliment).


Mai departe, tot potrivit Confidas.ro, General Instal Com SRL are sediul social în Babadag, a fost fondată în 2004 și se ocupă de lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide.


Pentru anul 2021, compania a raportat un profit net de 1.772.355 de lei.


Asociat unic apare Paul Daniel Gheorghe, iar administrator este, potrivit Confidas.ro, Marian Trofin.


Compania General Instal Com SRL a încheiat 592 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 5.016.916,81 de lei.


Tehno-Edil Amf are sediul social în Bucureşti, a fost fondată în 2016 și se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.


Pentru anul 2021, compania a raportat un profit de 1.681.848 de lei.


Asociat unic este, potrivit Confidas.ro, Valerica-Mirela Crudu, în timp ce administratori sunt Rusen Florin și Valerica-Mirela Crudu.


Florin Rusen mai apare, potrivit Confidas.ro, în Prestige Construction And Management SRL (asociat) (Bucureşti) și în Maidan al Emarat SRL (administrator), Constanţa.


Revenind la serviciile de proiectare și execuție ,,Înfiintare canalizare în sat Vișina, comuna Jurilovca, județul Tulcea“, potrivit licitatiapublica.ro, s-a optat pentru realizarea etapizată a rețelelor de canalizare care vor fi concepute în sistem separativ.


Rețeaua de canalizare publică proiectată este dotată cu cămine de vizitare pentru exploatare, cămine ce sunt folosite și ca noduri de branșament.


Rețeaua de canalizare pentru localitatea Vișina va fi alcătuită din rețea gravitațională pe o lungime totală de aprox. 12459,4 m și rețea sub presiune pe o lungime totală de aprox. 2054,3 m.


Rețeaua de canalizare publică proiectată va fi compusă din:


- rețea colectare PVC-KG SN8, Dn 315 mm, L = 3069,5 m;
- rețea colectare PVC-KG SN8, Dn 250 mm, L = 9359,9 m;
- stații de pompare ape uzate (SPAU) 3 buc.;
- conductă de refulare SPAU-uri PE100, PN6-PN10, De 75-90 mm, L = 1220,3 m;
- statie de epurare modulara a apelor uzate 1 buc.;
- conductă evacuare apa epurata PE100, PN10, Del25 mm, L = 834 m;
- conductă branșament apă potabilă/tehnologică PE100, PN10, De 90 mm, L = 470 m;


Rețeaua va dispune de asemenea de conducte de refulare aferente stațiilor de pompare deoarece în aceste zone rețeaua nu poate descărca gravitațional debitele aferente colectoarelor pe toată lungimea, datorită conformației terenului.


Pentru zonele de trecere de drumuri se vor realiza subtraversări ale acestora.


La intersecțiile colectoarelor de canalizare cu cursuri de apă se vor realiza supratraversări cu protecțiile de rigoare.


Stația de epurare va fi de tip modular, monobloc, compactă și va fi amplasată în estul localității Vișina, în extravilanul acesteia, în vecinătatea drumului de exploatare care face legătură intre localitatea Vișina și localitatea Jurilovca.


Datorita conformației terenului se propune ca proiectul să cuprindă calculul rețelei subterane de colectare a apelor uzate menajere pentru localitatea Vișina și implicit a Stației de Epurare, dimensionate pentru deservirea consumatorilor localității.


Ca și în cazul rețelelor este indicat ca stația să fie dimensionată din punct de vedere funcțional astfel încât numărul de module să satisfacă pentru perioada actuală și de perspectivă apropiată.


În funcție de creșterea debitului uzat colectat datorită creșterii numărului de consumatori pe perioada de perspectivă îndepartată (20-25 ani) și/sau datorită extinderii rețelelor de colectare ape uzate și în alte zone, se va avea în vedere suplimentarea (extinderea) numărului de module tehnologice ale Stației de Epurare, care vor fi amplasate funcție de necesitați în vecinătatea celor existente sau pe teritoriul celorlalte localități ale comunei Jurilovca.


Sursa foto Pixabay


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Firma lui Cristian Cucoară a câștigat un nou contract de la Consiliul Județean Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii