Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Tulcea achiziționează echipamente IT (DOCUMENT)

ro

10 Aug, 2023 18:00 1207 Marime text
 

 
  • Ofertante câștigătoare sunt firmele IT Hero Technologies SRL și Herald SRL.
 
Județul Tulcea (Consiliul Județean Tulcea), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Furnizare echipamente IT pentru proiectul «Ecosistem digital interconectat și interoperabil - UAT Județul Tulcea»“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Ofertante câștigătoare sunt firmele IT Hero Technologies SRL (contractul, pentru furnizare calculatoare - 16 bucăți, având data de 7 august 2023 și valoarea de 48.254,4 lei) și Herald SRL (pentru furnizare multifuncțională, conform contractului din 7 august 2023, în valoare de 15.256 lei).
 
Despre IT Hero Technologies SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 10 august 2023, firma IT Hero Technologies SRL a fost înființată în anul 2022, adresa sediului social este la Bragadiru, în județul Ilfov, iar activitatea principală este „Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului“.
 
În IT Hero Technologies SRL asociați sunt Isabela Moraru (cu 51%) și Denisa - Elena Văceanu (cu 49%), calitatea de administrator îndeplinind-o Dragoș - Adrian Văceanu.
 
În 2022, IT Hero Technologies SRL a avut o cifră de afaceri de 7.186.362 lei, un profit de 782.254 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 5.
 
Platforma termene.ro informează că IT Hero Technologies SRL are peste 100 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre Herald SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 10 august 2023, firma Herald SRL a fost înființată în anul 1995, adresa sediului social în municipiul Suceava, iar activitatea principală este „ Comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente de birou“.
 
În Herald SRL asociat unic este Mariana Olaș, care îndeplinește și calitatea de administrator.
 
În 2022, Herald SRL a avut o cifră de afaceri de 3.525.904 lei, un profit de 262.642 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 4.
 
Platforma termene.ro informează că Herald SRL are peste 3.000 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Consiliul Județean Tulcea achiziționează combustibil. Licitația a fost câștigată de două firme (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii