Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Comuna Baia, contract de peste 1,6 milioane de euro cu trei companii, pentru branșamentele la apă (DOCUMENT)

ro

09 Jun, 2023 14:36 1319 Marime text
Primăria Comunei Baia. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Comunei Baia
  • Companiile Sofvi Construct Instal SRL, General Instal Com SRL și Tehno-Edil AMF SRL se vor ocupa de contractul vizând proiectarea și execuția lucrărilor de relocare a branșamentelor individuale la sistemul existent de alimentare cu apă din comuna Baia.
  • Contractul poate fi subcontractat în ce privește verificarea tehnică a documentelor de proiectare, parte de care se va ocupa Arhinspired Studio SRL.
  • Valoarea totală a contractului este de 8.128.722,33 de lei fără TVA, adică peste 1,64 de milioane de euro, la cursul actual.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a contractului semnat cu Primăria Comunei Baia.
Comuna Baia, din județul Tulcea, a atribuit companiilor Sofvi Construct Instal SRL, General Instal Com SRL și Tehno-Edil AMF SRL contractul vizând proiectarea și execuția lucrărilor de relocare a branșamentelor individuale la sistemul existent de alimentare cu apă din comună.
 
Valoarea totală a contractului este de 8.128.722,33 de lei fără TVA, adică peste 1,64 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse o singură ofertă admisibilă pentru contract.
 
De asemenea, se precizează faptul că valoarea totală estimată inițial de primărie s-a ridicat la 8.187.129,29 de lei fără TVA.
 
Contractul poate fi subcontractat în ce privește verificarea tehnică a documentelor de proiectare, parte de care se va ocupa Arhinspired Studio SRL.
 
Legat de lucrările ce urmează a fi executate, se arată următoarele: „căminele de apometru vor fi realizate din PE și se vor amplasa în exteriorul proprietăților, de preferat în spațiul verde“.
 
„Căminul de contorizare, cu dimensiunile lxLxH=260x360x800mm cu posibilitate de reglare 100mm, construit din PP, monobloc, fiind destinat contoarelor de apă potabilă Dn150mm, cu lungimea acestuia de 110-115mm, pre-echipat cu sistem de citire la distanță. Corpul trebuie să fie reciclabil“, potrivit datelor oficiale.
 
„Pentru a se putea face citirea apometrelor se va monta la sediul primăriei o trusă de citire radio, licență software și PC. Pe conducta de branșament existentă se va monta, la fiecare cămin de branșament, robinet de concesie“, se mai precizează în informațiile publicate în SEAP.
 
Despre Sofvi Construct Instal SRL
 
În mai 2023, Sofvi Construct Instal, alături de Tehno-Edil AMF și o altă societate și-au adjudecat contractul vizând modernizarea străzilor din satul Iulia, aparținând de comuna tulceană Izvoarele.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Sofvi Construct Instal a fost înființată în anul 2015 și, potrivit Registrului Comerțului consultat la aceeași dată, și-a schimbat sediul social din Giurgiu, strada Smîrdei nr. 47, în București, Sectorul 2, Bulevardul Chișinău nr. 16.
 
Obiectul de activitate al societății este reprezentat de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Asociați sunt Mihail Feodor și Cristian Soldat, ultimul fiind și administratorul societății, iar numele său figurând și în Amero Impex Com SRL București.
 
La rândul său, Mihail Feodorov mai apare și în Ravnet SRL București.
 
Cifrele Sofvi Construct Instal arată că în 2021 societatea a avut 12 angajați, profit peste 140.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 10,81 de milioane de lei.
 
Firma are un punct de lucru în Măcin.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Sofvi Construct Instal SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 62.632.798,82 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu firma se numără Comuna Carcaliu, Comuna Cerna, Comuna Ciucurova, Comuna Peceneaga, dar și altele.
 
Despre General Instal Com SRL
 
În ianuarie 2023, General Instal Com, alături de Tehno-Edil AMF și Condor SRL și-au adjudecat contractul vizând lucrările de înființare a canalizării în satul Vișina, din comuna Jurilovca.
 
Potrivit Confidas.ro, General Instal Com SRL are sediul social în Babadag, a fost fondată în 2004 și se ocupă de lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide.
 
Pentru anul 2021, compania a raportat un profit net de 1.772.355 de lei.
 
Asociat unic apare Paul Daniel Gheorghe, iar administrator este, potrivit Confidas.ro, Marian Trofin.
 
Compania General Instal Com SRL a încheiat 592 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 5.016.916,81 de lei.
 
Despre Tehno-Edil AMF SRL
 
Potrivit Confidas.ro, societatea Tehno-Edil AMF a fost înființată în anul 2016 și are sediul social în București, Sectorul 3, Bulevardul Theodor Pallady nr. 21, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic figurează Valerica Mirela Crudu, care și administrează firma.
 
În 2021, societatea a declarat șapte angajați, profit peste 1,68 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 2,64 de milioane de lei.
 
Tehno-Edil AMF are un punct de lucru în Focșani.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Tehno-Edil AMF SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 10.098.317,58 de lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Comuna Baia, Comuna Bilciurești, Comuna Boldur, Comuna Carcaliu, Comuna Cerna, dar și altele.
 
Despre subcontractorul Arhinspired Studio SRL
 
Potrivit termene.ro, Arhinspired Studio SRL a fost înființată în 2013 și are sediul social în Focșani, pe bulevardul Brăilei, nr. 125, ocupându-se de activități de arhitectură.
 
Asociați figurează Cătălin Eugen Marin și Andreea Cristina Prunache Marin, ambii fiind și administratori, iar numele Andreei Cristina Prunache Marin legându-se și de Omnistudio SRL.
 
În 2022, societatea Arhinspired Studio a declarat trei angajați, profit peste 60.000 de lei și cifra de afaceri a ajuns la aproape 650.000 de lei.
 
Conform sursei citate, firma figurează cu 23 de contracte publice, printre autoritățile contractante numărându-se Comuna Paltin, Comuna Vizantea-Livezi, Comuna Tâmboești, Comuna Pufești, dar și altele.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a contractului semnat cu Primăria Comunei Baia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cinci case din comuna tulceană Baia vor beneficia de lucrări de reabilitare și igienizare. Cine și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii