Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Condor SRL, firma președintelui CJ Tulcea, Horia Teodorescu, contract împreună cu alte firme pentru sistemul de apă din comuna Horia (DOCUMENT)

ro

08 Jul, 2023 00:00 1974 Marime text
Primăria Comunei Horia. Sursa foto Facebook.com - Primăria Horia
  • Condor SRL, firma deținută de Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, și-a adjudecat împreună cu alte două societăți, Konstant Group SRL și Tehno-Edil AMF SRL, contractul pentru lucrările la sistemul de apă din comuna tulceană Horia.
  • Subcontractori sunt Arhinspired Studio SRL și Top Electric SRL.
  • Atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă pentru contract.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Condor SRL, firma deținută de Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, și-a adjudecat împreună cu alte două societăți, Konstant Group SRL și Tehno-Edil AMF SRL, contractul pentru lucrările la sistemul de apă din comuna tulceană Horia.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse trei oferte pentru contract, dar una singură fiind admisibilă.
 
Este vorba despre contractul vizând proiectare și execuție „Extindere și modernizare sistem de alimentare cu apă potabilă în satul Horia, Comuna Horia, Județul Tulcea“.
 
Valoarea totală a contractului este de 8.885.011,94 lei fără TVA, achiziția fiind estimată inițial la 8.928.636,54 lei fără TVA.
 
Se mai face precizarea în SEAP că este posibilă subcontractarea, urmând ca SC Arhinspired Studio SRL să facă verificarea tehnică a documentelor de proiectare, iar SC Top Electric SRL să se ocupe de executarea tuturor instalațiilor electrice.
 
Despre Konstant Group SRL
 
În noiembrie 2022, Konstant Group SRL și-a adjudecat contractul vizând proiectarea și execuția podului în localitatea Horia.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 7 iulie 2023, Konstant Group SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul social în Sarichioi, județul Tulcea și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociați figurează Constantin Haralambie și Irina Haralambie, ambii fiind și administratorii firmei, iar numele lui Constantin Haralambie figurează și în Avial Novacons SRL Tulcea.
 
În 2022, Konstant Group a declarat opt angajați, profit peste 180.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,43 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 7 iulie 2023, Konstant Group SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 14.761.738,14 lei, iar printre autoritățile publice contractante se numără Comuna Cerna, Comuna Ceamurlia de Jos, Comuna Chilia Veche, Comuna Dăeni, dar și altele.
 
Despre Condor SRL
 
La începutul acestui an, Condor SRL, alături de General Instal Com SRL și Tehno-Edil AMF SRL, au semnat contractul vizând înființarea canalizării în satul Vișina, din comuna tulceană Jurilovca.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 7 iulie 2023, asociat unic al firmei este Horia Teodorescu (președintele Consiliului Județean Tulcea), iar administratorul este Robert Marian Berbecel.
 
Registrul Comerțului consultat la zi arată că Horia Teodorescu figurează și în Gazoteh SA din București, iar în trecut figura și în T.LC. SRL, Speed Transport SRL și Condcern SRL, toate din județul Tulcea, în prezent radiate.
 
Robert Marian Berbecel mai figurează, potrivit termene.ro, și în Infrabild SRL Tulcea și Dunce Trade SRL București.
 
În 2022, Condor SRL a declarat 48 de angajați, profit peste 230.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 20,90 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 7 iulie 2023, compania Condor SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 62.921.546,42 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Compania Națională de Investiții, Comuna Baia, Comuna Chișcani, Comuna Gălbinași, Comuna Izvoarele, dar și altele.
 
Despre Tehno-Edil AMF SRL
 
Potrivit Confidas.ro, Tehno-Edil AMF SRL a fost înființată în anul 2016 și are sediul social în București, Sectorul 3, Bulevardul Theodor Pallady nr. 21, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic figurează Valerica Mirela Crudu, care și administrează firma.
 
Potrivit termene.ro, în 2022, societatea a declarat șapte angajați, profit peste 1,33 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 2,83 de milioane de lei.
 
Tehno-Edil AMF are un punct de lucru în Focșani.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Tehno-Edil AMF SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 10.098.317,58 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Comuna Baia, Comuna Bilciurești, Comuna Boldur, Comuna Carcaliu, Comuna Cerna, dar și altele.
 
Despre subcontractorul Arhinspired Studio SRL
 
Arhinspired Studio SRL este subcontractor și la lucrările privind branșamentele de apă din comuna Baia, contract adjudecat la începutul lunii iunie 2023 de companiile Sofvi Construct Instal SRL, General Instal Com SRL și Tehno-Edil AMF SRL.
 
Potrivit termene.ro, Arhinspired Studio SRL a fost înființată în 2013 și are sediul social în Focșani, pe bulevardul Brăilei, nr. 125, ocupându-se de activități de arhitectură.
 
Asociați figurează Cătălin Eugen Marin și Andreea Cristina Prunache Marin, ambii fiind și administratori, iar numele Andreei Cristina Prunache Marin legându-se și de Omnistudio SRL.
 
În 2022, societatea Arhinspired Studio a declarat trei angajați, profit peste 60.000 de lei și cifra de afaceri a ajuns la aproape 650.000 de lei.
 
Conform sursei citate, firma figurează cu 23 de contracte publice, printre autoritățile contractante numărându-se Comuna Paltin, Comuna Vizantea-Livezi, Comuna Tâmboești, Comuna Pufești, dar și altele.
 
Despre subcontractorul Top Electric SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 7 iulie 2023, Top Electric SRL a fost înființată în 2007, are sediul social în Măcin, pe strada Florilor, nr. 10, județul Tulcea și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Asociat unic și administrator este Cristian Călin, al cărui nume se leagă și de Edilitar Salub-Term SRL Tulcea.
 
În 2022, Top Electric SRL a declarat opt angajați, profit peste 32.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,33 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Top Electric SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 5.707.550,49 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Casa de Cultură Grigore Kiazim, Colegiul Tehnic Henri Coandă Tulcea, Comuna Boldur, Comuna Cerna, dar și alte instituții publice.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Înființare canalizare în sat Vișina
Condor SRL, firma președintelui CJ Tulcea, Horia Teodorescu, printre câștigătoarele unei licitații la Jurilovca (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii