Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Elf Grup Otopeni SRL, contract de peste 850.000 de euro pentru înființarea sistemului de canalizare în comuna tulceană Maliuc (DOCUMENT)

ro

08 Mar, 2024 17:00 665 Marime text
  • Pentru acest contract a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
Elf Grup Otopeni SRL din Ilfov și-a adjudecat de la Primăria Comunei Maliuc, din județul Tulcea, prin procedura simplificată, contractul de lucrări privind înființarea sistemului de canalizare din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că, pentru acest contract, a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Contractul a fost adjudecat la o valoare totală de 4.254.300,81 de lei fără TVA, adică peste 850.000 de euro, la cursul actual, fiind inițial estimat la 4.566.513,5 lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Denumirea contractului este „Execuție lucrări pentru investiția «Înființare sistem de canalizare în localitatea Maliuc, comuna Maliuc, județul Tulcea», finanțat prin Programul Naţional de Investiţii «Anghel Saligny»“.
 
Despre Elf Grup Otopeni SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 8 martie 2024, Elf Grup Otopeni SRL a fost înființată în anul 2005, are sediul social în Otopeni, județul Ilfov și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Firma are un punct de lucru și în județul Prahova.
 
Asociații Elf Grup Otopeni SRL figurează Mirela Grigore și Ion Pantilie, ultimul fiind și administrator.
 
Numele Mirelei Grigore figurează și în Broker Inter Top Asig SRL, iar cel al lui Ion Pantilie, în Mineral Proiect GT SRL.
 
Conform termene.ro, Elf Grup Otopeni SRL figurează cu 50 de achiziții directe (Comuna Maliuc, Comuna 1 Decembrie printre autoritățile contractante) și șase contracte publice (Comuna Maliuc, Comuna Plopu printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Elf Grup Otopeni SRL a declarat 15 angajați, profit peste 220.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,9 milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța:
Iridex Group Salubrizare SRL, contract pe șase luni cu Primăria 23 August (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii