Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Primăria comunei Maliuc a încheiat un contract pentru cumpărarea de calculatoare (DOCUMENT)

ro

08 Mar, 2023 16:58 1246 Marime text


În cadrul unei licitații deschise organizate de Primăria comunei Maliuc, județul Tulcea, firma Tryamm Trading Consulting și-a adjudecat contractul „furnizare echipamente IT în cadrul proiectului «Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul ITI Tulcea - UAT Maliuc, aflate în competența UAT Comuna Maliuc»”.
 
Descrierea achiziției
 
Obiectul contractului îl constituie furnizarea și punerea în funcțiune a unui număr de 12 bucăți de calculatoare aferent proiectului „Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul ITI Tulcea - UAT Maliuc” cod SMIS 154670 finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.
 
Valoarea achiziției este de 47.940 de lei, puțin sub prețul de 48.000 de lei, estimat inițial.
 
Potrivit anunțului de atribuire, criteriul a fost cel mai bun raport calitate - preț.
 
Acordul dintre cele două entități a fost încheiat la data de 21 februarie 2023, rezultatul fiind publicat în SEAP pe 7 martie.
 
Despre Tryamm Trading Consulting
 
Din datele furnizate de platforma Confidas, reiese că firma are sediul social pe Drumul Valea Cricovului nr. 38 A, sectorul 6, București.
 
Potrivit sursei citate, compania a fost înființată la data de 11 mai 1993 și are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului.
 
Tryamm Trading Consulting SRL are încheiate până acum 1.072 de contracte publice. Printre autoritățile contractante care au avut colaborări cu firma se numără: Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Administrația Națională a Penitenciarelor, Administrația Națională de Meteorologie RA etc. Contractele parafate au o valoare de 9.886.155,17  lei.
 
Conform Confidas, în anul 2021, Tryamm Trading Consulting SRL a înregistrat:
 
  • 13.697.638 de lei – cifră de afaceri
  • 314.478 de lei – profit net
  • 24 de angajați.
 
În 2020, firma a avut următorul bilanț:
 
  • 13.777.845 de lei – cifră de afaceri
  • 363.265 de lei – profit net
  • 26 de angajați.
 
Asociații companiei sunt Dănuț Florin Modoran și Cristian Aionesei. Potrivit Confidas, Dănuț Florin Modoran deține 80% din companie (160.000 de lei), Cristian Aionesei are 20% din firmă (40.000 de lei).
 
Conform RECOM, Dănuț Florin Modoran este prezent și în Sinergy SRL, SB-PP Investors SA, Greentronics SRL și Amasco SRL. De cealaltă parte, Cristian Aionesei figurează în companiile Sinergy SRL și Greentronics SRL.
 
Cei doi sunt și administratori în Tryamm Trading Consulting SRL.
 
Dănuț Florin Modoran deține această funcție și pentru Amasco SRL.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Comuna Beștepe, județul Tulcea, cumpără echipamente IT și sisteme cloud based pentru debirocratizarea instituției. Ce firme au câștigat contractele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii