Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea „Serbările scrumbiei“, la Maliuc. Cât costă scena mobilă pentru acest eveniment (DOCUMENT)

ro

14 Aug, 2023 16:19 1010 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este firma Adamaris SRL, controlată de Marius Constantin Socoliuc.
 
Comuna Maliuc (Primăria Maliuc, județul Tulcea), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziție Scenă mobilă în cadrul proiectului «Achiziție dotări pentru promovarea evenimentului cultural local «Serbările scrumbiei» din comuna Maliuc, județul Tulcea»“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Ofertant câștigător este firma Adamaris SRL, contractul, în valoare de 548.336 lei, având data de 10 august 2023.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, prezenta achiziție face parte din contractul de finanțare pentru proiectul „Achiziție dotări pentru promovarea evenimentului cultural local «Serbările scrumbiei» din comuna Maliuc, județul Tulcea“ și este finanțată prin POPAM 2014-2020.
Oportunitatea finanțării investiției este dată de finanțarea prin Măsura 3 - Promovarea bunăstării sociale, a inovării și a patrimoniului cultural al zonei din cadrul implementării Strategiei de dezvoltare locală a Asociației Grup local pentru Pescărie Durabilă în Delta Dunării.
 
Sursele de finanţare ale contractului sunt asigurate din POPAM 2014-2020.
 
Este vorba de o scenă mobilă total echipată, cu următoarele caracteristici: Scenă de concerte cu acoperiș în 2 ape 8.5m - 6m - 7m, din aluminiu, inclusiv podium, scară, acoperiș cu prelate. Scena se compune din elemente de trusss lungime 3m, 2m, 1m, ce pot fi folosite și la montarea scenei fără acoperiș, în interior sau exterior, sau doar cadru de schelă suspendat de tavane.
 
Specificații Podium: Dimensiune - 2000 x 1000 mm, confecționat din lemn placaj stratificat, rama din aluminiu. Podiumul fiind modular, poate fi montat și în trepte ca tribună, pe diferite înălțimi, pe orice suprafață de teren, dreaptă, denivelată sau înclinată.
 
Despre SC Adamaris SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 14 august 2023, firma Adamaris SRL a fost înființată în anul 1999, adresa sediului social este la Tișăuți, în județul Suceava, iar obiectul de activitate este „ Comerț cu amănuntul al echipamentului audio / video în magazine specializate“.
 
În SC Adamaris SRL asociat unic și administrator este Marius Constantin Socoliuc. Acesta mai apare, ca asociat (cu 95%) și administrator în Expert Music Production SRL și în Factory Events Solutions SRL.
 
În 2021, SC Adamaris SRL a avut o cifră de afaceri de 7.913.309 lei, un profit de 1.011.873 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 6.
 
Platforma termene.ro informează că SC Adamaris SRL are aproape 1.900 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Primăria comunei Maliuc)
 
Citește și:

Tulcea
Primăria comunei Maliuc a încheiat un contract pentru cumpărarea de calculatoare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii