Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drumurile din comuna Maliuc, județul Tulcea, modernizate de Ramali Construct SRL (DOCUMENT)

ro

08 May, 2024 12:50 366 Marime text
  • Contractul „Execuție lucrări în cadrul proiectului «Modernizare drumuri de interes local în localitatea Partizani»“ a fost atribuit de Primăria Maliuc, județul Tulcea societății Ramali Construct SRL.
  • Atribuirea contractului în valoare de 5.066.170,29 RON s-a făcut pe 30 aprilie.
  • Paul Haralambi este asociat unic și administrator al societății Ramali Construct SRL.
 
 
Primăria Maliuc, județul Tulcea, anunță pe SEAP, numele agentului economic care și-a adjudecat contractul „Execuție lucrări în cadrul proiectului «Modernizare drumuri de interes local în localitatea Partizani»“.
 
Astfel, societatea Ramali Construct SRL este cea care se va ocupa modernizarea drumurilor. Atribuirea contractului în valoare de 5.066.170,29 RON s-a făcut pe 30 aprilie.
 
Străzile propuse pentru modernizare se înscriu ăn rețeaua de străzile comunale de pe teritoriul administrativ al comunei Maliuc, în sensul ordinului Ministerului Transporturilor nr. 45/1998, prioritatea în modernizare decurgând functional, în principal din:
• întinderea și densitatea zonelor de locuit existente;
• asigurarea legăturii locuitorilor cu drumul judetean/national;
• asigură accesul la cimitir, la centrul localității și la locul de joacă;
• reducerea consumului de carburanți si micșorarea cantităților de noxe emise;
• necesitatea și posibilitatea reducerii unor puncte de conflict.
 
Străzile ce constituie obiectul prezentei documentații, se află în intravilanul satului Partizani din comuna Maliuc, județul tulcea. Terenul necesar realizării obiectivului de investiție este teren de utilitate publică, fiind în administrarea Consiliului Local Maliuc și nu este necesară realizarea de exproprieri. În prezent străzile ce fac obiectul prezentei documentații, sunt străzi de categoria a IV-a cu o bandă de circulație ce asigură legătură riveranilor cu strada Dunării (DC2). Lungime totală a străzilor modernizate este de  4131,12 metri.
 
 
Despre Ramali Construct SRL
 
 
Conform Termene.ro, SC Ramali Construct SRL a fost fondată în octombrie 2013, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Firma are sediul social pe Șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța, județ Constanța și un punct de lucru în Tulcea, în localitatea Sarichioi. Paul Haralambi este asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2022, cu 160 de angajați, Ramali Construct SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 57.213.512 de lei și un profit net de 3.787.971 de lei. Ramali Construct SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Comuna Valea Nucarilor, Comuna Slava Cercheză (Consiliul Local Slava Cercheză, jud. Tulcea), Ministerul Apărării - Unitatea Militară 01495 Cincu, Regia Națională a Pădurilor - ROMSILVA RA, Comuna Smîrdan, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, comuna Murighiol, Județul Tulcea și Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Contractul adjudecat de Ramali Construct SRL și Opscape Hub SRL de la CJ Tulcea, privind eficientizare energetică a unui imobil a fost modificat (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii