Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Iridex Group Salubrizare SRL, contract pe șase luni cu Primăria 23 August (DOCUMENT)

ro

08 Mar, 2024 14:54 693 Marime text


Primăria 23 August, din Constanța, a semnat un contract pe șase luni cu Iridex Group Salubrizare SRL, pentru o perioadă de șase luni, până la organizarea unei procedurii de achiziție publică.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, dat fiind că „pentru asigurarea continuității functionarii serviciului de salubrizare, fără afectarea sănătății publice și calității vieții locuitorilor, se impune atribuirea de urgență a contractului de delegare a gestiunii serviciului, pentru activitățile de sortare, tratare mecano biologică și depozitare a deșeurilor municipale din UAT Comuna 23 August, Judetul Constanța“, iar contractul anterior încetase.
 
Denumirea achiziției este „Contract de delegare a gestiunii prin achiziție publică de servicii a activităților de sortare, compostare, tratare mecano biologică și depozitare a deșeurilor municipale din UAT Comuna 23 August“.
 
Valoarea contractului este de 400.816,73 de lei fără TVA (adică peste 80.000 de euro), față de 417.370 de lei fără TVA estimați inițial.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 8 martie 2024, Iridex Group Salubrizare SRL a fost înființată în 2008, are sediul social în București, pe Șoseaua București – Ploiești și se ocupă de colectarea deșeurilor nepericuloase.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară.
 
Asociat majoritar este Iridex Group SRL (deținută, la rândul său, de Corneliu Pascu, Cristian Pascu și Florin Pascu), care deține 65,6% din Iridex Group Salubrizare SRL.
 
Ceilalți asociați sunt Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Corneliu Pascu, Nicoleta Vâlsan și Green Knowledge SRL (deținută de Adela Maria Lazăr).
 
Iridex Group Salubrizare SRL este administrată de Dan Tiberiu Anghel.
 
Conform termene.ro, firma figurează cu 531 de achiziții directe (Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locativ R.A. Craiova, Spitalul Clinic C.F. nr. 2 București, UM 02406 București printre autoritățile contractante) și 97 de contracte publice (Comuna 23 August, UM 02132, Comuna Topalu printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Iridex Group Salubrizare SRL a declarat 1.147 de angajați, profit peste 8,1 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 135,9 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Deficiențe cu influențe semnificative asupra situațiilor financiare găsite de angajații Camerei de Conturi Constanța la primăria 23 August (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii