Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:47 04 12 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Primăria Maliuc contractează serviciile Aconnect Smart Software pentru debirocratizare (DOCUMENT)

ro

02 Oct, 2023 17:00 645 Marime text
  • Aconnect Smart Software SRL București a depus singura ofertă pentru acest contract, pe care și l-a adjudecat prin licitație deschisă.
  • În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.
Primăria Comunei Maliuc, din județul Tulcea, a atribuit companiei Aconnect Smart Software SRL, din București, contractul vizând serviciile de software pentru debirocratizarea instituției.
 
Valoarea contractului este de 1.000.000 de lei fără TVA, aceasta fiind și valoarea estimată inițial de către autoritatea contractantă.
 
Atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț, iar oferta Aconnect Smart Software SRL fiind singura depusă.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că nu este posibilă subcontractarea.
 
Titlul contractului este „Implementarea infrastructurii unui ecosistem cloud based pentru debirocratizarea proceselor instituției (front office – back office )- in cadrul UAT Comuna Maliuc“, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă – POCA, Proiectul „Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul ITI Tulcea - UAT Maliuc“, cod SMIS 154670, cod SIPOCA 1179.
 
Durata contractului este de patru luni.
 
În descrierea achiziției se face precizarea că „scopul achiziției vizează creșterea performanței administrației publice la nivelul UAT Maliuc și instituțiilor subordonate, în domeniul asigurării serviciilor sociale și medicale, prin implementarea de măsuri de simplificare a procedurilor administrative cu caracter general de tip front-office și back-office, respectiv eficientizarea fluxurilor de comunicare intra și interinstituționale“.
 
Despre Aconnect Smart Software SRL
 
Potrivit termene.ro, Aconnect Smart Software SRL a fost înființată în anul 2020, are sediul social în București, Sectorul 3, pe bulevardul Mircea Vodă, nr. 35 și se ocupă de activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
 
Asociați sunt, de anul acesta, Gabriel Al-Baba și Elena Florea, primul fiind și administratorul societății.
 
Numele lui Gabriel Al-Baba se regăsește și în Aconnect RPA Solutions SRL, Aconnect International Software SRL și Netlink International SRL, toate din județul Timiș.
 
În 2022, Aconnect Smart Software SRL a declarat un angajat, profit peste 2,3 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 2,52 de milioane de lei.
 
Conform termene.ro, firme figurează cu opt contracte publice (Municipiul Săcele, Comuna Istria, Municipiul Brașov, Comuna Mihai Viteazu, Comuna Luncavița, dar și alte autorități contractante) și cinci achiziții directe (Municipiul Adjud, Comuna Suletea și Primăria Lugoj).
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Tulcea
Aconnect Smart Software SRL, contract cu Primăria Slava Cercheză pentru debirocratizarea instituției (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii