Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Societatea Națională Nuclearelectrica SA instalează un subsistem cu detector de radiații la Unitatea 2 Cernavodă. Contract estimat la 770.000 de euro (DOCUMENT)

ro

25 Aug, 2023 11:15 746 Marime text
  • Societatea Națională Nuclearelectrica SA va atribui contractul prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
  • Valoarea estimată a investiției este de 770.000 de euro.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a deschis licitația publică pentru instalarea unui subsistem cu detector de radiații la Unitatea 2 Cernavodă.
 
Anunțul a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea estimată a investiției se ridică la 770.000 de euro.
 
Conform sursei citate, achiziția are ca obiect furnizarea produselor si a serviciile accesorii necesare pentru implementarea Proiectului de investitii „Instalare Subsistem GEM Spectrometric cu detector de GeHp la Unitatea 2“.
 
În descrierea achiziției, se arată că serviciile ce urmează să fie contractate constau în principal în:
„I) Servicii de proiectare: a) Proiectul tehnic al subsistemului GEM Spectrometric va respecta cerințele de la Cap. 3 și Cap. 4 Documentație însoțitoare din Extras din Specificația Tehnică 79-67883-TS-003 rev. 1 – Secțiuni aplicabile în vederea achiziționării/ instalării unui subsistem GEM spectrometric (Anexa 1 la Caietul de sarcini); b) Proiectul tehnic al subsistemului GEM Spectrometric trebuie să conțină cerințele minime impuse subsistemului GEM Spectrometric, așa cum sunt acestea precizate atât în Cap. 3.2.1.1 Cerințe de proiectare, cât și în Cap. 3.2.1.2 Cerințe funcționale minime / extinse la Caietul de sarcini.
II) Servicii de montaj și instalare
III) Servicii de asistență tehnică la efectuarea probelor de funcționare
IV) Servicii de pregătire a personalului CNE Cernavodă Pentru efectuarea probelor de funțtionare, Contractantul trebuie, în conformitate cu cele mai bune practici industriale, să efectueze pregătirea personalului operator CNE Cernavodă. - După finalizarea cursurilor, Contractantul va elibera certificate de participare.
V) Mentenanță preventivă în perioada de garanție Contractantul trebuie să definească mentenanța preventivă a produselor în Manualul de instalare / operare / întreținere atât ca frecvență de realizare, cât și operațiunile care trebuie efectuate pentru fiecare intervenție, inclusiv instrucțiuni, probe și teste de funcționare. În perioada de garanție, operațiunile de mentenanță preventivă se execută de către Entitatea contractantă. Contractantul va livra odată cu subsistemul GEM Spectrometric piesele de schimb și/ sau consumabilele necesare efectuării mentenanței preventive pe toată durata garanției.
VI) Mentenanță corectivă în perioada post-garanție Contractantul trebuie să definească mentenanța corectivă a produselor în Manualul de instalare / operare / intretinere, incluzând localizarea și diagnosticarea defectelor, detalii privind intervenția pentru restabilirea bunei funcționări.
VII) Suport Tehnic Furnizarea produselor și serviciilor accesorii acestora va fi în conformitate cu cerinţele şi caracteristicile tehnice și de performanță solicitate în Caietul de sarcini CS CA #CR 23971, Rev. 02 al achiziției“.
 
Durata contractului este de 36 de luni, iar atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 septembrie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt:
1.   Cosmin Ghiță - Director General
2.   Laura Constantin - Director General Adjunct Servicii Corporative
3.   Alexandru Florin Vișan - Director General Adjunct Operaţiuni
4.   Melania Amuza - Director General Adjunct Comercial si Dezvoltare
5.   Dan Niculaie-Faranga - Director Financiar
6.   Gabriela Cătălina Toma – Inlocuitor de drept Director Financiar
7.   Cătălina Marunea Viza CFPP
8.   Anca Beis – Viza CFPP
9.   George Codruț Tudor - Director Direcţia Juridică
10.   Cristina Bacaintan - Șef Serviciu Juridic Achizitii Sectoriale
11.   Răzvan Dumitru Sandu - Director Direcţia Procurare
12.   Stella Ciulcov - Șef Departament Achiziții
13.   Liliana Luca-Reu – Referent de Specialitate Serviciul Achiziții
14.   Valentin Ovidiu Nae - Director Sucursala CNE Cernavodă
15.   Alexandru Emilian Nedelcu – Ing Șef DRSM-PSI– CNE Cernavodă
16.   Aida Andra Pop – Inginer Șef DDI – CNE Cernavodă
17.   George Crăciun – Inginer Șef DPST – CNE Cernavodă
18.   Mihnea-Mircea Mintoiu – Șef SCPI – CNE Cernavodă
19.   Mircea Barbu – Șef SPEA - CNE Cernavodă
20.   Florenta Irina Marin – Șef DDMSM - CNE Cernavodă
21.   Liliana Aurelia Samson – Șef STR - CNE Cernavodă
22.   Stefan Murgoci – Inginer Operare CNE Specialist STR – CNE Cernavodă
23.   Andreea Verzia – Inginer Operare CNE în pregătire STR – CNE Cernavodă
24.   Nicoleta Alisa Zotec - Inginer Operare CNE SPAP/Grup Evaluare Costuri – CNE Cernavodă
 
Despre Societatea Națională Nuclearelectrica SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 25 august 2023, Societatea Națională Nuclearelectrica SA a fost înființată în 1998, are sediul social în București, pe bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 48 și se ocupă de producția de energie electrică.
 
Societatea are sucursale în Cernavodă și Pitești.
 
Statul Român prin Ministerul Energiei este acționarul majoritar, cu 82,4981%, iar 17,50% revin altor acționari persoane fizice și juridice.
 
Director general și administrator este Cosmin Ghiță, iar ceilalți administratori sunt Mihai Daniel Aniței, Dumitru Chirlesan, Vasilica Grăjdan, Minodor Teodor Chirică, Elena Popescu și Dumitru Remus Vulpescu.
 
În 2022, societatea a declarat 2.221 de angajați, profit peste 2,76 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 6,36 de miliarde de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Nuclearelectrica Serv SRL cumpără autoutilitare de transport de aproape 200.000 de euro (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii