Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Nuclearelectrica Serv SRL cumpără autoutilitare de transport de aproape 200.000 de euro (DOCUMENT)

ro

15 Aug, 2023 18:00 1152 Marime text
  • Nuclearelectrica Serv SRL este deținută de Societatea Națională Nuclearelectrica SA, director general fiind Mihai Laurențiu Gioară.
Nuclearelectrica Serv SRL organizează licitație deschisă pe aproape 200.000 de euro pentru achiziționarea unor autoutilitare de transport.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că este vorba despre un contract împărțit pe loturi, achiziția vizând autoutilitară transport marfă, autoutilitară transport mixt și autoutilitară 4x4.
 
Valoarea totală estimată este de 964.558,76 de lei fără TVA, adică aproape 200.000 de euro, la cursul actual.
 
Lotul 1, pentru achiziția autoutilitarei de transport marfă, cu benă basculabilă, este estimat la o valoare de 344.146,54 de lei fără TVA.
 
Lotul 2, vizând achiziția a patru autoutilitare de transport mixt, este estimat la 445.910,76 de lei.
 
Lotul 3, pentru achiziționarea unei autoutilitare 4x4, este estimat la 174.501,46 de lei fără TVA.
 
Durata contractelor este de patru luni, iar atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 septembrie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
În descrierea achiziției se arată că „obiectul contractului constă în achiziția de «Autoutilitare de transport», prin încheierea unui contract de achiziție publică, cu o durată de 4 luni, împărțit în 3 loturi, astfel: • Lot 1: Autoutilitară Transport Marfă • Lot 2: Autoutilitară Transport Mixt • Lot 3: Autoutilitară 4x4“.
 
Au arătat reprezentanții autorității contractante că „la momentul inițierii procedurii, Nuclearelectrica SERV S.R.L. are de dus la îndeplinire mai multe contracte de prestări servicii, pentru care este necesară dotarea cu autoutilitare de transport pentru operaționalizarea activităților curente“.
 
Conform sursei citate, „în prezent, societatea nu dispune de un parc auto care să susțină activitatea curentă. De asemenea, prin achiziția de autoutilitare se urmărește și creșterea mobilității și disponibilității parcului auto, în vederea asigurării suportului logistic pentru desfășurarea activităților Nuclearelectrica SERV S.R.L. și a eficientizării acestuia“.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Mihai-Laurențiu Gioară – Director General, Aurel David – Șef Departament Tehnic Operational, Mirabela-Ștefania Iosif - Șef Serviciu Financiar Contabil, Adriana-Teodora Omocea – Economist, Nicușor-Alin Popescu – Responsabil Proces, Ciprian-Mădalin Secu – Șef Departament Comercial, Cosmin Dragoș Mușat -Sef Serviciu Achiziții, Eduard-Petrică Iliescu – Responsabil Proces, Mihai-Răzvan Cioranu – Expert Achiziții Publice.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul publicat în SEAP.
 
Despre Nuclearelectrica Serv SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 15 august 2023, Nuclearelectrica Serv SRL a fost înființată în 2021 și are sediul social în Cernavodă, pe strada Energiei, nr. 21, obiectul de activitate fiind reprezentat de servicii de furnizare și management a forței de muncă.
 
Unicul asociat al firmei este Societatea Națională Nuclearelectrica SA, iar președintele Consiliului de Administrație este Vasilica Hoțescu, administratori provizorii fiind Laurențiu Dan Tudor și Raluca Dobre, în timp ce Mihai Laurențiu Gioară este director general.
 
În 2022, Nuclearelectrica Serv SRL a declarat 40 de angajați, pierderi peste 1,04 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 3,29 de milioane de lei.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Administratori provizorii în firma din Cernavodă, Nuclearelectrica Serv SRL

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii