Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Lumina caută firmă care să tundă iarba din Lumina, Oituz și Sibioara. Pune la bătaie peste 180.000 de euro (DOCUMENT)

ro

11 Apr, 2024 17:00 701 Marime text
  • În urma atribuirii contractului, va fi semnat un acord-cadru, fiind inclusă în serviciile vizate o suprafață totală de 300.000 de metri pătrați.
Primăria Lumina a deschis procedura pentru semnarea acordului-cadru de prestări servicii de tuns sau cosit mecanizat iarba, de colectare și transportare a deșeurilor vegetale din localitățile Lumina, Oituz și Sibioara.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că valoarea estimată a achiziției este de 900.000 de lei fără TVA, adică peste 180.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Tuns/Cosit mecanizat iarbă și buruieni, colectare și transportare prin evacuare deșeuri vegetale pe spațiile publice de pe raza Comunei Lumina (Lumina, Oituz și Sibioara)“.
 
În descriere se precizează că va fi semnat un acord-cadru, în urma atribuirii contractului, fiind inclusă în serviciile vizate o suprafață totală de 300.000 de metri pătrați.
 
Atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22 aprilie 2024, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 22 iunie 2024.
 
Se mai precizează în SEAP că „persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Primar- Chiru Dumitru, Viceprimar -Roman Ioan, Secretar general- Bratianu Viorel Florin, consilier local: Ali Aidar, Răsteanu Claudia Luminița, Enghin Hagi-Calil, Călin Mădălina, Orezeanu Luminița Daiana, Pîslaru Gabriel, Ștefan Mihai, Gîrtone Loredana, Selim Erhan, Ciocan Ana- Maria, Niță George, Popescu Viorel, Ionescu Alexandru, Mocanu George, Consilier juridic- Jukovschi Anca Rodica- membru în comisia de evaluare, Consilier achiziții publice Pestrițu Mariana -membru comisie evaluare, Consilier achiziții publice Oncescu Florina- președinte comisie evaluare, Inspector -Jerebie Ioana Rodica, Inspector, Guriță Andeea -Diana-membru comisie evaluare,  Inspector , viza CFP -Ibadula Filis“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Draft Construct SRL, contract de circa 200.000 de euro cu Primăria Lumina, pentru Clubul de Vară (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii