Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Draft Construct SRL, contract de circa 200.000 de euro cu Primăria Lumina, pentru Clubul de Vară (DOCUMENT)

ro

22 Mar, 2024 17:00 758 Marime text
  • Draft Construct SRL este deținută și administrată de Dumitru Țigănescu.
Draft Construct SRL și-a adjudecat de la Primăria Lumina, prin procedura simplificată, contractul vizând lucrările de renovare energetică a Clubului de Vară din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că, în cadrul procedurii de atribuire, au fost depuse două oferte admisibile.
 
Conform sursei citate, valoarea totală a contractului este de 979.978,85 de lei fără TVA, adică peste 197.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Renovare energetică moderată a corpului C1-Club de vară“, localitatea Lumina, județul Constanța, fiind vorba despre imobilul de pe strada Morii, nr. 79, din localitate.
 
Despre Draft Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 22 martie 2024, Draft Construct SRL a fost înființată în 2004, are sediul social în Constanța, pe strada Constantin Bobescu și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator este Dumitru Țigănescu, al cărui nume se regăsește și în Draft Dinamic Construct SRL, Draft Master Construct SRL și Draft Proinvest Construct SRL, toate din Constanța.
 
Conform termene.ro, Draft Construct SRL figurează cu 54 de achiziții directe (CNAIR SA, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța SA, Școala Gimnazială Nr. 8 Constanța printre autoritățile contractante) și 109 contracte publice (Comuna Lumina, UM 02543 Iași, Comuna Iana printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Draft Construct SRL a declarat 38 de angajați, profit peste 3,02 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 46,52 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Sediul administrativ al Primăriei Lumina, reabilitat de IDNA SRL (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii