Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Medgidia scoate din conturi peste 400.000 de lei pentru un eveniment inedit, organizat de Ziua Copilului (DOCUMENT)

ro

08 May, 2024 11:57 603 Marime text
foto: pexels
  • Administrația publică locală Medgidia își propune să organizeze un eveniment inedit de Ziua Copilului.
  • Evenimentul se va desfășura în Parcul 1 Mai, pe Faleza Canalului Dunăre – Marea Neagră, sâmbătă, 01 iunie 2024
  • Criteriul de atribuire aplicat pentru stabilirea ofertei câștigătoare: selecția ofertei se va realiza pe baza criteriului: cel mai bun raport calitate – preț (conform fișei de date).
  • Sursa de finanțare a contractui - bugetul local.
 
1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului trebuie să însemne multe bucurii pentru copii, baloane colorate, jucării, dulciuri, hăinuţe noi, jocuri şi distracţii în parcuri, prietenii noi, generozitate, dragoste. Această zi ne amintește de momentele tandre şi plăcute ale copilăriei noastre, dar este și ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar şi că toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră de zi cu zi.
 
Astfel administrația publică locală Medgidia își propune să organizeze un eveniment inedit cu acest prilej. Evenimentul se va desfășura în Parcul 1 Mai, pe Faleza Canalului Dunăre – Marea Neagră, sâmbătă, 01 iunie 2024.
 
Municipiul Medgidia anunță organizarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii de organizare a evenimentului Ziua Internationala a Copilului – 01 Iunie 2024", în valoare estimată de 452.235 lei fără TVA. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14.05.2024, ora 11.00. Ofertele vor fi deschise în aceeași zi.
 
Ofertanții vor trebui să-și mențină valabilă oferta termen de 90 de zile de la data transmiterii ofertei către autoritatea contractantă. Oferta și documentele care însoțesc oferta se vor depune: la sediul autorității contractante Municipiul Medgidia, str. Olteniei, nr. 1, județul Constanța, Compartiment Achiziții Publice.
 
Criteriul de atribuire aplicat pentru stabilirea ofertei câștigătoare: selecția ofertei se va realiza pe baza criteriului: cel mai bun raport calitate – preț (conform fișei de date). Sursa de finanțare a contractui - bugetul local.
 
Activitățile propuse lucrează la imaginația copiilor, la spiritul creativ, devin elemente educative dezvoltând o cultură generală frumoasă și se vor desfășura în data de 01 iunie 2024, în Parcul 1 Mai, în intervalul orar 16.00 – 22.00.  Ziua Internațională a Copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în 1925, atunci când 54 de reprezentanți din diferite țări au adoptat Declarația pentru protecția Copilului.

În 1954, Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite (UNICEF) a recomandat ca fiecare stat să adopte așa numită Ziua Copilului. Ziua de 01 iunie este și Ziua Mondială a Părinților.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitatie.

 
Citește și:
 
Cumpărări directe: Spectre Fit Concept SRL din Constanța va asigura dirigenția de șantier pentru reabilitarea energetică a Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“ din Medgidia (DOCUMENT)

 
Cumpărări directe Constanța: Primăria Medgidia, licitație deschisă pentru servicii de asistență și dezvoltare programe software (DOCUMENT)

 Licitații Constanța: Primăria Medgidia cumpără mobilier școlar, materiale didactice și echipamente cu peste 730.000 de euro (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii