Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Teche Construct Solutions, contract cu Primăria Măcin. Iată obiectul achiziției!

ro

10 Jan, 2021 20:06 3871 Marime text
 
  • Primăria orașului Măcin, județul Tulcea oragnizează licitație publică pentru achiziție servicii de consultanță în managementul proiectului: aferent obiectivului de investitii - Proiectare și execuție lucrări pentru "Creșterea eficienței energetice în cadrul clădirilor publice UAT Măcin, respectiv Spitalul Orășenesc Măcin"
  • Valoarea contractului este de 197.254 lei. 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Achiziție servicii de consultanță în managementul proiectului:aferent obiectivului de investiții - Proiectare și execuție lucrări pentru "Creșterea eficientei energetice în cadrul clădirilor publice UAT Macin, respectiv Spitalul Orășenesc Măcin"".
 
Societatea care se vor ocupa de  serviciile de consultanță este  Teche Construct Solutions.
 
 Valoarea contractului este de 197.254    lei, iar atribuirea a avut loc în data de 06.01.2021.
 
Descrierea contractului
 
Obiectivul contractului îl reprezintă achiziționarea de servicii de consultanta în managementul proiectului , privind proiectarea și execuția de lucrări de modernizare și reabilitare termica a clădirii unde functioneaza Spitalul Orășenesc Macin.

Nota: Operatorii economici vor putea solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire timp de 9 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. Autoritatea contractanta va raspunde în mod clar si complet la toate solicitarile de clarificari /informatii suplimentare în legatură cu documentația de atribuire, în a 6-a zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.
 
Firma câștigătoare este  Teche Construct Solutions.
 
Despre Teche Construct Solutions

 
Societatea a fost înființată în anul 2012 și are sediul social în București. Societatea are capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, 20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționar este  Zaharcu Elena care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%. 

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de  1.142.726  lei  și un număr mediu de 6 salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii