Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:24 25 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Primăria Pardina amenajează și dotează parcul din comună

ro

10 Jan, 2021 16:32 2480 Marime text
  • Primăria comunei Pardina, județul Tulcea, amenajează și dotează parcul din comună.
  • Valoarea contractului este de 243.230.893 lei. 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Proiectare și execuție lucrări în cadrul proiectului "Amenajarea și dotarea parcului din comuna Pardina, județul Tulcea"".
 
Societatea care se vor ocupa de amenajarea parcului este Mitrofar SRL. Valoarea contractului este de  243.230.893  lei, iar atribuirea a avut loc în data de 22.12.2020.
 
Descrierea contractului
 
Obiectul contractului consta in elaborarea proiectului tehnic de executie inclusiv a caietelor de sarcini si a detaliilor de executie, documentatiilor pentru obtinerea avizelor/acordurilor/autorizatiilor, documentatia pentru obtinerea autorizatiei de construire, asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada executiei lucrarilor si executia lucrarilor la obiectivul de investitie "Amenajarea si dotarea parcului din comuna Pardina, judetul Tulcea".

Prin contract se urmareste amenajarea parcului din comuna Pardina, în vederea crearii unor zone de agrement, în care cetatenii de toate vârstele sa îsi poata petrece timpul liber într-un perimetru amenajat corespunzator standardelor si cerintelor actuale.

Valoarea estimata a contractului este de 2.448.166,22 lei fără TVA detaliat pe activităţile proiectului astfel:

- proiect tehnic - 75.000 lei
- asistenta tehnica din partea proiectantului - 5.000 lei (asistenta tehnica din partea proiectantului : pe perioada de executie a lucrarilor = 2.000 lei si pentru participarea proiectantului la fazele incluse in programul de control al lucrarilor de executie avizat de ISC = 3.000 lei).
- construcții și instalații - 1.524.622,220 lei
- dotări (utilaje,echipamente tehnologice si functionale cu montaj, dotări) - 617.245 lei

- miontaj utilaje, schipamente tehnologice si functionale - 123.449 lei
- active corporale = 79.800 lei

- lucrari de constructii si instalatii aferente organizarii de santier – 23.050 lei
Cheltuielile cu Diverse si neprevazute, se pot accesa doar in conditiile art 221 din Legea 98/2016 privind achizitiile publice si nu sunt incluse in valoarea estimata a contractului de lucrari.

Termenul limita pana la care operatorii economici pot solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este de 10 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.
 
Termenul limita pana la care Autoritatea contractanta va raspunde în mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare este 6 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă în SEAP (http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub).
 
Firma câștigătoare este Mitrofar SRL
 
Despre Mitrofar SRL
 
Potrivit Registrului Comerţului, SC Mitrofar SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Tulcea, strada Barajului. Capitalul social subscris este de 200 lei, integral vărsat, 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Potrivit codificării CAEN, societatea se ocupă de „construcţia de poduri şi tuneluri.”

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii