Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:21 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interconstruct SRL va elabora un act adițional la contractul de lucrări la sediului OCPI Constanța (document)

ro

15 Dec, 2015 19:29 2440 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa a atribuit prin negociere fără anunț de participare contractul „Act adițional la contractul de lucrări de construire a sediului administrativ al OCPI Constanța nr 11933/2009”, ce constă în realizarea unor lucrări de adaptare a construcției la noile cerințe impuse de modificările legislative privind siguranța la incendiu, unde criterial de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost SC Interconstruct SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 2.700.056 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a fost de 2.699.928 lei fără TVA.
 
Detalii despre firma câștigătoare:
 
Interconstruct SRL, cu sediul social în Constanţa, pe strada Ştefan Mihăileanu, numărul 45, are un capital social subscris de 500.000 lei, integral vărsat, activitățile principale fiind lucrările de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Asociații firmei sunt Andrea Cristina Căciuloiu și Aurelian Ceauş (este și administratorul societății), ambii deținând în mod egal o cotă de participare la beneficii şi pierderi.
 
La finalul anului 2014, societatea a declarat o cifră de afaceri de 46.088.843 lei, datorii în valoare totală de 16.829.439 lei, un profit de 9.772.971 lei și un număr mediu de 68 salariați.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii