Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:23 20 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă a semnat cu Asirom Vienna Insurance Group SA. Compania va asigura o navă MAI

ro

13 Oct, 2017 00:00 1223 Marime text
Asirom Vienna Insurance Group SA va încasa 35.549,87 de lei de la Garda de Coastă pentru asigurarea navei MAI 1103. Contractul constă în asigurarea navei proiect CPV P 157 MAI 1103, CASCO maritim şi P&I, pe timpul deplasării şi desfăşurării misiunilor internaţionale în anul 2017.
Contractul a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare. Autoritatea contractantă justifică alegerea procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare prin „situaţie de urgenţă extremă, survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă, în conformitate cu condiţiile stricte stabilite în directivă“.

Asirom Vienna Insurance Group SA, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 1991, Asirom Vienna Insurance Group SA are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 424.939.437,2 lei, integral vărsat, este compus din 3.403.691.905 acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 0,1 lei. Societatea este deţinută de Vienna Insurance Group Ag Wiener Versicherung Gruppe, cu sediul în Austria, cu 86,4467% din capitalul social, LVP Holding GMBH, cu sediul în Austria, Schottenring 30, cu 13,2003% din capitalul social, Listă Acţionari persoane fizice şi juridice, cu 0,353% din capitalul social.
 
Persoane împuternicite sunt: Octavian Bazon - membru în directorat, Werner Matula - membru în consiliul de supraveghere, Dragoş Marius Călin - membru în directorat, Nicolae Iliuţă - membru în consiliul de supraveghere, Daniela Meghea - vicepreşedinte al directoratului, Lelkes Juraj - membru în directorat, Hans Raumauf - membru în consiliul de supraveghere, Roland Groll - membru în consiliul de supraveghere, Dan-Junior Gătăianţu - membru în directorat, Ivan Sramko - membru în consiliul de supraveghere. Asigurarea Românească Asirom Vienna Insurance Group SA desfăşoară activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii