Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ElectroScoica Mar SRL, contract semnat cu ARSVOM (document)

ro

29 Nov, 2018 00:00 2604 Marime text
Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a atribuit contractul privind „Servicii de reparații la șalupa Sorana 3“ societății ElectroScoica Mar SRL. Valoarea contractului atribuit este de 447.650 de lei.
 
Societatea ElectroScoica Mar SRL va presta servicii de reparații cu andocare, extragere axe și cârme, lucrări de doc, lucrări diverse în vederea prezentării șalupei Sorana 3 la inspecția anuala ANR-IT
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt: director general Crețu Iulian, Anghel Carmen Nina - șef Serviciul Financiar-contabilitate, Chespi Vagdet - Serviciul Financiar-contabilitate, Pisică Cozmin - șef Serviciul Tehnic, Stănescu Laura - șef Biroul Investiții și Achiziții Publice, Dan Emilian George - Serviciul Tehnic, consilier juridic Costin Crenguța, Stoica Cornelia - Serviciul Financiar-contabilitate, Șerban Simona - Serviciul Financiar-contabilitate, Sava Geta -Serviciul Financiar-contabilitate.
 

ElectroScoica Mar SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1991, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 20.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.000 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt: Enache Ion, cu 25% din capitalul social, Gherman Iulian, cu 25% din capitalul social, Dan Dumitru, cu 25% din capitalul social, Tomoş Gabriel Laurenţiu, cu 10% din capitalul social, şi Fătu Ion, cu 15% din capitalul social. Administratorii firmei, care se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi a bărcilor, sunt Enache Ion, Dan Dumitru şi Gherman Iulian.
 
În anul fiscal 2015, Electroscoica Mar SRL, cu 69 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 6.587.755 de lei şi un profit de 460.809 lei. Situaţia financiară pe anul 2016 este următoarea: 20 de salariaţi, cifră de afaceri de 8.917.494 de lei şi profit de 1.273.152 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 45 de salariaţi, cifră de afaceri de 8.739.451 de lei şi profit de 1.052.588 de lei.
 

Obligaţiile principale ale prestatorului

 
Prestatorul se obligă să efectueze serviciile la standardele şi sau performanţele prezentate în propunerea tehnică, anexă la contract.
De asemenea, se obligă să despăgubească achizitorul împotriva oricăror: reclamaţii şi acţiuni în justiţie, ce rezultă din încălcarea unor drepturi de proprietate intelectuală (brevete, nume, mărci înregistrate), legate de echipamentele, materialele, instalaţiile sau utilajele folosite pentru sau în legătură cu produsele achiziţionate, şi daune-interese, costuri, taxe şi cheltuieli de orice natură, aferente, cu excepţia situaţiei în care o astfel de încălcare rezultă din respectarea caietului de sarcini întocmit de către achizitor. Toate taxele către ANR - inspectoratul tehnic, Căpitănia Zonală şi autorităţile portuare - vor fi suportate de prestator, care va emite o comandă înainte de începerea reparaţiilor către ANR - Inspectoratul Tehnic. Toate piesele de schimb şi materialele vor fi procurate de prestator şi vor fi evidenţiate în oferta de preţ. Prestatorul are obligaţia ca pe toată perioada de reparaţie să aibă emisă ulterior semnării contractului autorizaţia de reparaţii pentru navele la care aceste lucrări se execută în alte locuri decât în locurile special destinate reparaţiilor, emisă de Căpitănia Zonală Constanţa, conform OMT 1174/15, art. 45.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citește și:
 
ElectroScoica Mar SRL va livra şalupe Autorităţii Navale Române (document)

ElectroScoica Mar SRL se va ocupa de reabilitarea navelor „Anghel Saligny“ şi „Pompier 8“ (document)

Electroscoica Mar SRL construieşte un ponton pentru ANR. Investiţia, la Căpitănia Herestrău din Bucureşti (document)

Electroscoica Mar SRL va repara șalupa Safir din cadrul ARSVOM (document)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii