Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ElectroScoica Mar SRL se va ocupa de reabilitarea navelor „Anghel Saligny“ şi „Pompier 8“ (document)

ro

16 May, 2018 00:00 2768 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a anunţat numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul pentru reparaţii planificate la nava „Anghel Saligny“ şi reparaţii planificate în cadrul reclasificării la nava „Pompier 8“.
 
Mai exact, este vorba despre „Contractul de reparaţii planificate: lot 1 - servicii de reparaţii planificate în cadrul reclasificarii la nava «Anghel Saligny» şi lot 2 - servicii de reparaţii planificate în cadrul reclasificării la nava «Pompier 8»“.
 
Agentul economic care a obţinut acest contract este societatea ElectroScoica Mar SRL, iar valoarea contractului atribuit este de 407.357 de lei fără TVA. Obiectul achiziţiei constă în încheierea unui contract de prestări servicii de reparaţii planificate cu ocazia reclasificării navelor proprii, pentru execuţia reparaţiilor specifice de doc, mecanice, de lăcătuşerie, electrice şi diverse, conform anexelor 1 şi 2 la caietul de sarcini.
 
Persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa: director general - Nicolae Dan Tivilichi; director general adjunct - Marian Tănase; director economic - Daniela Şerban; şef Departament Achiziţii Publice - Otilia Ifimov; şef Serviciu Juridic şi Contencios - Tănase Iulian Pepi, director Coordonator Ciprian Hanganu, şef Sucursala Nave Tehnice Port - Emil Banias, şef Birou Control Financiar Preventiv - Adina Nicoleta Gamalan.
 

ElectroScoica Mar SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1991, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 20.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.000 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt: Enache Ion, cu 25% din capitalul social,
Gherman Iulian, cu 25% din capitalul social, Dan Dumitru, cu 25% din capitalul social, Tomoş Gabriel Laurenţiu, cu 10% din capitalul social, şi
Fătu Ion, cu 15% din capitalul social. Administratorii firmei, care se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi a bărcilor, sunt Enache Ion, Dan Dumitru şi Gherman Iulian.
 
În anul fiscal 2015, Electroscoica Mar SRL, cu 69 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 6.587.755 de lei şi un profit de 460.809 lei. Situaţia financiară pe anul 2016 este următoarea: 20 de salariaţi, cifră de afaceri de 8.917.494 de lei şi profit de 1.273.152 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza contractul de atribuire a licitaţiei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii