Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:22 22 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electroscoica Mar SRL va repara șalupa Safir din cadrul ARSVOM (document)

ro

23 Apr, 2016 22:58 2062 Marime text
 

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM ) a atribuit prin licitație deschisă contractul „Servicii de reparații la șalupa S/I „SAFIR”, lucrări ce vor fi executate la bordul navei, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut,  potrivit licitatiepublica.ro.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul nr: 3295 a fost Electroscoica Mar SRL. Estimarea inițială a valorii contractului este 232.000 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a acestuia a fost 220.415 lei fără TVA.
 
Înființată în 1991, Electroscoica Mar SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Valul lui Traian, numărul 44, are un capital social subscris de 20.000 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a societății este „Repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor”.  Asociații firmei sunt: Ion Enache (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%), Iulian Gherman (cu o cotă de 25%), Dumitru Dan (cotă de 25%), Gabriel Laurenţiu Tomoş (cotă de 10%) și Ion Fătu (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 15%). Administratorii formei sunt Ion Enache, Dumitru Dan și Iulian Gherman, toți trei deținând puteri depline în societate.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii