Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita domnului Mihai Daraban, Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in Republica Moldova

ro

05 Jun, 2012 23:29 1399 Marime text

Domnul Mihai Daraban, Presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Constanta si Vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei s-a aflat in perioada 28-31 mai 2012, in Republica Moldova, la Chisinau, unde a participat la Forumul de afaceri CEFTA - UE - Republica Moldova. Pe perioada sederii dumnelui in Republica Moldova, domnul Presedinte Daraban a avut intalniri tet-a-tet cu domnul Prim-ministru Vlad Filat, cu Ministrul Economiei Valeriu Lazar si nu in ultimul rand cu Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Republicii Moldova - domnul Gheorghe Cucu si cu Vicepresedintele CCI Rep. Moldova - domnul Vladimir Didilica.

In cadrul intalnirii cu Prim-ministrul Vlad Filat, s-au discutat probleme bilaterale de interes comun, Romania - Rep. Moldova, legate de comertul exterior. Atat la aceasta vizita cat si la cea precedenta, cand domnul Presedinte Mihai Daraban a avut intalnire cu Presedintele interimar al Rep. Moldova din acea perioada, Marian Lupu, actualmente Presedinte al Parlamentului Republicii Moldova, s-a discutat si se doreste generarea unui lobby puternic pe care, atat Camera de Comert si Industrie a Romaniei cat si Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta il construieste in Republica Moldova pentru potentialii investitori din Romania interesati sa investeasca peste Prut.

Lucia Calenici

Purtator de cuvant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii