Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 140 de oameni de afaceri au participat vineri 8 februarie a.c. la seminarul condus de trainerul internaţional Filipe Carrera

ro

11 Feb, 2013 18:32 1316 Marime text

Bucureşti, 11 februarie 2013: Trainerul internaţional Filipe Carerra a susţinut în exclusivitate Seminarul de afaceri organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României, în care a prezentat temele Business Networking şi Marketing On-line, vineri 8 februarie a.c. la Palatul Camerei Naţionale.

"Principala resursă a Portugaliei, o ţară lipsită de resurse naturale, sunt oamenii", a declarat în deschiderea evenimentului E.S. Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Portugaliei, în România, Domnul Rocardo Pracana, notând utilitatea seminarului pentru oamenii de afaceri.

În faţa asaltului informaţional din lumea contemporană, apartenenţa la reţelele sociale reprezintă, în opinia lui Filipe Carrera, racordarea la „inteligenţa colectivă". Reţelele sociale crează oportunitatea de a intra în contact direct cu experţi din diverse domenii, indiferent de distanţele geografice, urmând structura cărţii sale traduse în limba română, „Networking - Ghid de supravieţuire pentru profesionişti".

Filipe Carrera a abordat aspecte inedite referitoare la branding şi publicitate şi modalităţile de evaluare a campaniilor publicitare. Criza obligă companiile la o gestiune inteligentă a resurselor, opţiunea pentru marketingul digital (on-line) fiind motivată de posibilitatea de a urmări comportamentul clienţilor şi al potenţialilor clienţi şi de a adapta astfel, din mers, oferta la cerinţele reale ale comunităţii de afaceri.

Filipe Carrera trainer şi consultant, cu o bogată expertiză în economie, e-business, e-learning şi marketing, a primit în 2008 distincţia de cel mai bun trainer din lume, în cadrul congresului mondial al organizaţiei Junior Chamber Internaţional, va colabora cu Camera de Comerţ Naţională la realizarea unei serii de seminarii specializate pentru mediul de afaceri din România.

Evenimentul a fost susţinut de Acendis Process Management SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii