Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insarcinatul cu Afaceri a.i. al Republicii Kazahstan, Excelenta Sa Kairat Aman, in vizita la Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

ro

31 Mar, 2010 17:08 1245 Marime text

Însărcinatul cu Afaceri a.i. al  Republicii Kazahstan, Excelenţa Sa Kairat Aman, în vizită la Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României

Bucureşti, 31 martie 2010 – Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Excelenţa Sa dl. Mihail M. Vlasov a primit vizita de curtoazie a Excelenţei Sale dl. Kairat Aman, Însărcinatul cu Afaceri a.i. al Republicii Kazahstan la Bucureşti.

În deschiderea întâlnirii dintre Preşedintele CCIR, E.S. dl. Mihail M. Vlasov şi  Însărcinatul cu Afaceri a.i. al Kazahstanului la Bucureşti, acesta a ţinut să-şi exprime speranţa că relaţiile dintre misiunea diplomatică a Kazahstanului şi Camera Naţională va fi una benefică pentru oamenii de afaceri din ambele ţări şi a menţionat participarea unei delegaţii de oameni de afaceri români la Ediţia a-III-a a Forumului de Afaceri pentru Industriaşi, ce va avea loc la Astana la sfârşitul lunii iunie, răspunzând astfel invitaţiei trimisă de Preşedintele Uniunii Atakemen, Camera Economică Naţională a Kazahstanului.

În acest context Preşedintele CCIR a adus la cunoştinţa Însărcinatului cu Afaceri a.i. al Republicii Kazahstan la Bucureşti, înfiinţarea unui Birou pentru Investitori în cadrul Camerei Naţionale, care împreună cu Biroul Relaţii Externe, vor menţine o permanentă şi directă legătură cu reprezentanţii misiunilor diplomatice străine pentru intensificarea relaţiilor economice bilaterale.

Excelenţa Sa dl. Kairat Aman a menţionat la rândul său vizita Excelenţei Sale, Traian Băsescu, Preşedintele României în Kazahstan şi impulsul pe care această vizită la nivel înalt a dat-o relaţiilor dintre cele două ţări, în diverse domenii de activitate.

Preşedintele CCIR, ES dl. Mihail Vlasov a adăugat la încheierea întrevederii că speră să-l revadă cât de curând pe ES  dl. Kairat Aman, Însărcinatul cu Afaceri a.i. al Republicii Kazahstan la Bucureşti cu prilejul unor întâlniri similare.

Biroul Imagine Sistem Cameral
Direcţia Relaţii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii