Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cooperare intre Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si Camera de Comert si Industrie Burgas

ro

13 Oct, 2012 16:43 1448 Marime text

Conducerea Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, reprezentata de domnul Presedinte Mihai Daraban si de domnul Director General Ion-Danut Juganaru, a primit vineri, 12 octombrie 2012, la sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta (CCINA), vizita Conducerii Camerei de Comert si Industrie din Burgas, reprezentata de domnul Presedinte Tzanko Ivanov si de d-na Secretar general Borjana Jeleva.

La discutii au participat specialisti si experti pe proiecte, atat de la CCINA Constanta, cat si din partea CCI Burgas.

Domnul Mihai Daraban, in calitate de Presedinte al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si Vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a prezentat serviciile pe care le ofera CCINA si experienta pe care o are Camera de Comert Constanta in ceea ce priveste scrierea si implementarea de proiecte si atragerea de fonduri europene.De asemenea, a prezentat principalele oportunitati de afaceri din judetul Constanta.

Scopul vizitei a fost incheierea si semnarea unui protocol de cooperare intre cele doua Camere de Comert si analiza posibilitatilor de a colabora, pe viitor, in atragerea de fonduri europene, prin implementarea comuna a proiectelor cu finantare externa. Camera de Comert si Industrie Burgas a propus Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta participarea comuna intr-un proiect pe probleme de resurse umane, care sa vina in sprijinul activitatii desfasurate de mediul de afaceri si a dezvoltarii celor doua regiuni, in care schimbarile economice, din ultima perioada, au avut un impact major. Proiectul se va extinde pe durata a 12 luni, va avea mai multe etape, iar in cazul in care proiectul se va dovedi a fi va fi eligibil pentru a primi finantare, CCINA Constanta va intra in acest proiect, ca partener.

Intrevederea s-a incheiat cu semnarea, de catre ambele parti, a protocolului de cooperare intre CCINA Constanta si CCI Burgas.

Lucia Calenici

Purtator de cuvant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii