Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Semnarea unui memorandum între Autoritatea Electorală Permanentă și Comisia Electorală Centrală a Ucrainei 05 septembrie 2014

ro

05 Sep, 2014 16:17 1424 Marime text
Autoritatea Electorală Permanentă şi Comisia Electorală Centrală din Ucraina vor semna un memorandum de asistenţă şi colaborare în domeniul electoral.

Presă este invitată la ceremonia de semnare a documentului, care va avea loc astăzi, 5 septembrie 2014, ora 17.00, la Hotel Marriott. Evenimentul are loc în cadul celei de-a 23-a Conferinţe anuale a Asociaţiei Oficialilor Electorali Europeni (ACEEEO), care se desfăşoară la Bucureşti, în perioada 5-6 septembrie 2014.

Cele două instituţii de management electoral se angajează să se sprijine reciproc în demersurile de construcţie şi implementare a sistemelor electorale din ţările lor. Colaborarea dintre părţile semnatare se va concretiza în schimburi de informaţii şi de expertiză privind soluţiile legislative şi tehnice în materie de management electoral, dar şi în proiecte comune de îndrumare a personalului electoral şi de educare a alegătorilor.
Memorandumul va fi semnat de preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, doamna Ana Maria Patru şi de vicepreşedintele Comisiei Electorale Centrale a Ucrainei, domnul Andrii Mahera.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii