Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:02 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă privind participarea președintelui AEP, doamna Ana Maria Pătru, la cea de-a II-a Adunare Generală a Asociației Mondiale a Organismelor Electorale (A-WEB)

ro

17 Aug, 2015 15:25 615 Marime text
Președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), doamna Ana Maria Pătru, participă în perioada 17 - 21 august 2015 la cea de-a II-a Adunare Generală a Asociației Mondiale a Organismelor Electorale (A-WEB), organizație din care fac parte organisme de management electoral din peste 100 de țări de pe cinci continente.
AEP este membru al Asociației Mondiale a Organismelor Electorale încă de la înființarea organizației, în octombrie 2013, România găzduind, în martie 2015, reuniunea Comitetului Executiv al A-WEB.
Potrivit Cartei A-WEB, această organizație a organismelor de management electoral promovează eficiența în organizarea unor alegeri libere, corecte, transparente și participative la nivel mondial.
Obiectivele sale sunt să identifice cele mai recente tendințe, provocări și evoluții în managementul electoral democratic și în ceea ce privește procesele electorale, precum și să faciliteze schimbul eficient de experiență și expertiză între membri, pentru consolidarea democrației electorale la nivel mondial.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii