Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:20 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Autoritatea Electorală Permanentă

ro

13 Aug, 2015 17:26 654 Marime text
Comunicat privind organizarea de către AEP a dezbaterii publice pe tema proiectul de hotărâre a Guvernului pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale
            Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a organizat joi, 13 august, dezbaterea publică a proiectului de hotărâre a Guvernului pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, republicată.
            La discuții au participat reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, ai partidelor politice, ai instituțiilor publice, precum și alte persoane interesate.
Din partea Autorității Electorale Permanente au participat la dezbateri vicepreședintele Constantin-Florin Mitulețu-Buică, directorul Direcției legislație, legătura cu Parlamentul și contencios electoral, Cristian-Alexandru Leahu, și directorul Departamentului de control al finanțării partidelor politice și a campaniilor electorale, Gheorghe Onogea.
Reprezentanții Autorității au prezentat principalele prevederi ale proiectului de hotărâre a Guvernului pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale și au răspuns întrebărilor și observațiilor reprezentanților partidelor politice și ai organizațiilor neguvernamentale.
            Dezbaterea publică a fost organizată, la sediul AEP, în baza prevederilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată.
Documentul supus dezbaterii publice (în format electronic) poate fi consultat accesând linkul http://www.roaep.ro/legislatie/in-dezbatere-publica/.
Până la data de 27 august 2015, AEP va aduce la cunoștință publică minuta dezbaterii publice, recomandările scrise colectate și versiunea actualizată a proiectului de act normativ.
 
Direcția comunicare și relații externe
13.08.2015
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii