Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Elevilor din Constanța a organizat gala aniversară "AEC - 2 ani de reprezentare", cu ocazia împlinirii a 2 ani de la înființare.

ro

15 Jun, 2015 09:47 1135 Marime text
Vineri, 12 iunie a.c., sala "Remus Opreanu" din Palatul Administrativ al județului Constanța a găzduit gala anviersară "AEC - 2 ani de reprezentare", organizată de către Asociația Elevilor din Constanța cu ocazia împlinirii a 2 ani de la înființarea asociației.

În cadrul evenimentului aniversar au fost reuniți și premiați toți partenerii și colaboratorii AEC din primii 2 ani de activitate. De asemenea, acesta a fost și un moment de bilanț a activității de reprezentare a elevilor din primii 2 ani de activitate.

La acest moment aniversar au fost prezenți, printre alții: dna. Mariana Belu, secretarul județului Constanța, dl. Albert Craiu, consilierul ministrului educației, dl. Șerban Iosifescu, președintele Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar, lideri și foști lideri ai elevilor și studenților, reprezentanți ai societății civile etc.

De asemenea, în cadrul galei aniversare, președintele AEC, Constantin-Alexandru Manda, și președintele ARACIP, Șerban Iosifescu, au semnat acordul cadru de colaborare dintre AEC și ARACIP, urmând ca în toamna acestui an să aibă loc prima acțiune comună, derularea unui studiu sociologic cu privire la problemele și nevoile elevilor din județul Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii