Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Puiu Hașotti, despre „Legea tăcerii” „Noi facem propuneri legislative, şi nu pamflete”

ro

29 Sep, 2014 19:35 1590 Marime text
Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, luni, despre iniţiativa legislativă a colegului său liberal Cristian Bodea, intitulată ”Legea tăcerii”, că acesta a confundat pamfletul cu iniţiativa legislativă, întrecând ”orice fel de ridicol şi penibil”.

”Din păcate, colegul meu a confundat pamfletul cu iniţiativa legislativă. Ne tot plângem că Parlamentul are imaginea pe care o are şi uite, din păcate, facem nişte propuneri legislative, nişte iniţiative care întrec orice fel de ridicol şi penibil”, a comentat liderul senatorilor PNL iniţiativa legislativă a colegului său de partid Cristian Bodea, transmite Mediafax.

”Noi facem propuneri legislative, şi nu pamflete. După părerea mea, este la nivelul egal de ridicol al propunerilor pe care le făcea domnul Funar”, a mai adăugat Haşotti.

 Nu a existat o consultare în grupul senatorial pe această propunere, a mai declarat Puiu Haşotti.

Senatorul PNL Cristian Bodea a depus, astăzi, o iniţiativă legislativă intitulată ”Legea tăcerii”.

Proiectul de act normativ cuprinde prevederi precum ”premierul este statul”, ”ordonanţele de urgenţă sunt mai presus de lege” sau ”ministrul este mai presus de parlamentar”, liberalul spunând că vrea să tragă un semnal de alarmă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii