Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua dezbatere electorală Iohannis vs. Ponta Atacuri pe temele plagiatului şi incompatibilităţii

ro

12 Nov, 2014 21:00 1740 Marime text
Victor Ponta şi Klaus Iohannis au în această seară la B1, un schimb de replici pe temele plagiatului şi incompatibilităţii, Iohannis afirmând că oricine a plagiat trebuie să plece din politică, iar premierul arătând că are o decizie ICCJ, ceea ce liderul ACL nu are în privinţa incompatibilităţii.

Klaus Iohannis a declarat că nu este bine ca preşedintele României să fie Victor Ponta: „Este foarte periculos pentru România să regresăm şi să punem în pericol democraţia“, a spus liderul PNL.

Klaus Iohannis s-a referit şi la episodul acuzaţiilor de plagiat în cazul lui Victor Ponta: „Este greşit să fie domnul Ponta preşedintele României pentru că a minţit şi speriat pensionarii că le tai pensiile, şi, în calitatea mea de profesor, cred că este o mare problemă dacă un copil plagiază. Dacă cineva care îşi scrie lucrarea de doctorat coapiază, este o problemă proporţional mai mare şi se nunmeşte «plagiat». Oriunde în lume, cinva care este prins că a plagiat, dintre politicieni, este obligat prin clasa politică să se retragă din politică. La noi, unul dintre aceştia doreşte să fie preşedintele României“, a spus candidatul ACL.

Ponta a replicat, precizând că era pregătit pentru atacurile lui Klaus Iohannis, pentru că ieri seară a pierdut la Realitatea TV şi acum vine să atace la persoană. „Despre plagiat vreau să vă spun un lucru. M-am dus la ICCJ, care mi-a dat o hotărâre definitivă şi irevocabilă. Dumneavoastră aţi fugit de ICCJ, că, pentru a vă judeca, apropo de ANI. Eu nu aş fi candidat în locul dumneavoastră. E o diferenţă fundamentală între noi", a spus Victor Ponta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii