Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT AUR Constanța prezintă candidații pentru alegerile din 9 iunie 2024 (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

23 Mar, 2024 12:48 1252 Marime text
Evenimentul de prezentare a Candidaților AUR la Alegerile locale din Județul Constanța are loc astăzi, 23 martie 2024 la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, începând cu ora 13.00.

La acesta participă președintele partidului, George Simion, precum și reprezentanți ai structurii centrale a Partidului pentru Alianța Românilor.

Amintim că astăzi a avut loc și un marș al susținătorilor AUR începând cu ora 11.00, pe traseul dintre Sediul Municipal AUR de pe Bulevardul Tomis nr 55A, până la Casa de Cultură. 

UPDATE: 13.20

Ramona Ioana Bruynseels prezintă evenimentul. 

“La orice casă de roman patriot trebuie să răsune atunci când vorbim de țară sa intonam imnul național, va invit să vă ridicați în picioare. Îl avem alături de noi pe Nicolae Voiculeț“ - a precizat Ramona Ioana Bruynseels. 


A ajuns la eveniment și președintele partidului, George Simion. 

“Au dat ordonanță de comasare cu trei zile înainte de începutul procesului electoral. Sunt înspăimântați de vocea românilor adevărați. Suntem aici și nu vom permite lucrul acesta. Vă mulțumesc ca sunteți oameni de aur. Asistăm la o lovitură de stat. România se află sub asediul nelegal al coaliției mafiote PSD și PNL. Nu o să permitem să ne scoată în afara legii. Aceste alegeri sunt ilegale. Au pus control chiar și pe Avocatul Poporului. Până și curtea constituțională care mai făcea dreptate este complice la această lovitură de stat“ - a precizat George Simion. 

În continuare George Simion citește lista candidaților AUR la Alegerile locale din Județul Constanța. 

„Avem fermieri, medici, hotelieri. Îi mulțumesc domnului președinte Moraru pentru activitate“ a menționae George Simion. 


În momentul prezentării lui Ovidiu Cupsa, sala a fost în delir. 

“Anul acesta 2024 este anul decisiv. Vor face tot posibilul sa fure voturi. Acesta ne este inamicul, acestia ne sunt adversarii, iar cu acesti puciști care vor sa ne fure democrația, nu se poate lupta decât într-un singur fel” - a precizat George Simion. 


Președintele AUR George Simion a anunțat că Mohammad Murad este candidat din partea AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. 

„Eu sunt un simplu soldat al partidului. Orice decizie trebuie luată de sus. Mă declar un soldat fără uniformă ca pentru dumneavoastră eu lupt“ - a declarat Mohammad Murad. 






Citește și: 

Marș al susținătorilor AUR la Constanța! Mai multe persoane participă la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii