Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marș al susținătorilor AUR la Constanța! Mai multe persoane participă la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

23 Mar, 2024 11:01 1168 Marime text
Partidul AUR, filiala Constanța, organizează astăzi, 23.03.2024, un marș al susținătorilor AUR începând cu ora 11.00, pe traseul dintre Sediul Municipal AUR de pe Bulevardul Tomis nr 55A, până la Casa de Cultură.

La marș participă peste o sută de persoane, printre care și candidatul AUR la Primăria Constanța, Ovidiu Cupșa. 

„Marșul este pentru a anunța lansarea candidaților, în mod panic, public și de a prezenta live constănțenilor prezennța candidaților AUR în județul Constanța. Manifestația se dovedește un mesaj de forță, suntem pregătiți, chiar dacă ne-au luat comasatele prin surprindere, din punct de vedere al respectării legii. Penalizăm prin orice mijloc orice abatere. Astăzi vor fi lansați peste 60 de candidați, din peste 70 de organizații locale“ - a precizat - Moraru Daniel Constanța, de la Filiala AUR Constanța

„Astăzi este un marș pe care organizația judeșțeană AUR îl organizează alături de cetățenii din municipiul și județul Constanța. Este un eveniment de lansare de candidați pentru județul Constanța. Județul are 71 de UAT-uri. Avem cetățeni din tot județul. Va fi un marș către Casa de Cultură unde de la ora 13.00 are loc lansarea candidaților pentru primăriilor. AUR este un partid de stradă, care face parte dintre oameni, nu suntem ca Ciucă, Ciolacu care folosesc formularea „Coborâm dintre oameni“. Suntem oameni obișnuiți, de toate categoriile sociale, iar ei ne denigrează că le este frică de noi. Avem curajul să ieșim în fața cetățenilor. După 9 iunie nu veți mai avea același primar la Constanța“ - a precizat Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Municipiului Constanța. 


„Astăzi avem un eveniment organizta de AUR Constanța, pentru lansarea candidaților pentru alegerile locale iunie 2024. Sperăm să producem o schimbare pentru Constanța. Imi doresc să candidez la alegerile locale din județul Constanța“ - a precizat Dumitru Bădrăgan.

Din primele informații aproximativ 1200 de persoane participă la marș. 

În jurul orei 11.40 s-a pornit în marș, pe traseul Bd. Tomis, Bd Ferdinand, bd. 1 Decembrie, destinația finală fiind casa de Cultură din Constanța. 

Ulterior va avea loc evenimentul de prezentare a Candidaților AUR la Alegerile locale din Județul Constanța.

Evenimentul de se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, începând cu ora 13.00.

La acesta vor participa președintele partidului, George Simion, precum și reprezentanți ai structurii centrale a Partidului pentru Alianța Românilor.

 

Citește și: 

Biroul Electoral Central admite protocolul de constituire a alianței electorale Alianța AUR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii